Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Kursus: Psykisk arbejdsmiljø og stresshåndtering

7. december @ 09:00 - 15:30

Psykisk arbejdsmiljø (1/2 dag) samt stresshåndtering (1/2 dag):

Arbejdsmiljøkursus om psykisk arbejdsmiljø og stress-håndtering.

Bemærk: Grundet Covid-19 restriktioner har vi færre pladser, og derfor er der et max. på 4 deltagere fra samme virksomhed. Ønsker flere fra samme virksomhed at deltage oprettes en venteliste.

Mange virksomheder har svært ved at finde ud af hvordan de skal arbejde konkret med det psykiske arbejdsmiljø, og hvilke krav og regler der skal opfyldes. Til gengæld fylder det psykiske arbejdsmiljø rigtigt meget for medarbejderne i hverdagen, og et godt psykisk arbejdsmiljø er vigtigt for en god trivsel samt fastholdelse af medarbejdere

Stress er en af de største udfordringer mht. det psykiske arbejdsmiljø på mange virksomheder. På seminaret får deltagerne  mere viden om stress, hvilke konsekvenser det kan få, samt hvordan man håndterer stress i dagligdagen – inden det er for sent. Desuden vil vi sætte fokus på, hvordan man kan forebygge stress og få et arbejdsliv i balance.

Få ny inspiration til hvordan i kan få styr på det psykiske arbejdsmiljø og skabe bedre trivsel på arbejdspladsen på dette 1 dags seminar.

Dagens oplægsholder er Peter Guldager fra ArbejdsmiljøBasen ApS.

Indhold

Dagen vil blive en blanding af korte teoretiske oplæg, diskussioner samt praktiske øvelser og værktøjer, der kan bruges i hverdagen. Det præcise program følger snarest.

Målgruppe

Medarbejdere og ledere i arbejdsmiljøorganisationen og andre der gerne vil vide mere om psykisk arbejdsmiljø og stresshåndtering på arbejdspladsen.

Dette kursus kan gennemføres som en del af den lovpligtige supplerende arbejdsmiljøuddannelse, som virksomheden skal tilbyde medlemmerne af arbejdsmiljøorganisationen (AMO)

Tid og Sted

Tirsdag d. 7. december 2020 kl. 9-15.30 –  hhv. Psykisk arbejdsmiljø (9-12) og stresshåndtering (13-15.30)

Green Network A/S, Roms Hule 8, 3. sal, 7100 Vejle

Deltagelse

Deltagelse er gratis for Green Networks partnervirksomheder. Pris for deltagere fra øvrige virksomheder: kr. 1900,00. Ex. moms. Der opkræves et no-show gebyr på kr. 500,00. Max. antal deltagere pga. Covid-19: 16. Max. 4 deltagere fra samme virksomhed, grundet Covid-19 restriktioner. Ønsker flere fra samme virksomhed at deltage oprettes en venteliste.

Kontakt

Har du spørgsmål vedr. arrangementet er du meget velkommen til at kontakte os på Info@greennetwork.dk eller 70 25 40 70.

 

Tilmelding:

Ved flere deltagere, udfyld venligst formularen igen.

BEMÆRK! Din tilmelding er først registreret når du ser skærmbilledet “Din tilmelding er registreret”.

KURSET ER DESVÆRRE FYLDT. Grundet regeringens anbefalinger er deltagerantallet begrænset til 12 deltagere på dette kursus. Du er velkommen til at skrive til info@greennetwork.dk for at komme på venteliste i tilfælde af afbud.

Detaljer

Dato:
7. december
Tidspunkt:
09:00 - 15:30