Indlæser Begivenheder

Tidligere Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

november 2020

CSR-træning: Strategi

10/11/2020 @ 09:00 - 11/11/2020 @ 15:30

CSR Træning: Strategi er sidste modul af Green Networks CSR kursus. Bliv trænet i den strategiske planlægning af din CSR indsats og lær at sætte konkrete mål og handlingsplaner på din virksomheds arbejde med CSR.

Læs mere »

februar 2021

Webinar: Bæredygtighed i værdikæden

4. februar @ 09:30 - 11:00

Årets første netværksmøde har emnet: Bæredygtighed i værdikæden. I en stadig mere kompleks verden bliver virksomheder nødt til at være opmærksomme på deres leverandører i forhold til deres arbejde med CSR og bæredygtighed.

Læs mere »

marts 2021

Webinar: Megatrends in Sustainable Finance and Corporate Sustainability

15. marts @ 10:00 - 11:00

Webinar omkring de megatrends der er på markederne for tiden v. Frances Iris Lu, Head of CSR & Sustainability Services, KPMG Denmark.
Webinaret er primært henvendt til større virksomheder, der er underlagt Regnskabsloven §99A.

Læs mere »

CSR-træning modul 1: Basis

16. marts @ 09:30 - 17. marts @ 15:30

Kom med til modul 1 af Green Networks CSR træning og bliv klogere på CSR, bæredygtighed og FN's Verdensmål

Læs mere »

Webinar: Hvordan accelererer små og mellemstore danske virksomheders arbejde med at udvikle nye produkter, tjenester og forretningsmodeller vækst på bundlinjen og samtidig bidrager til Verdensmålene?

17. marts @ 09:30 - 10:30

Green Network og CSR Forum byder velkommen til dette webinar hvor vi sætter fokus på “Hvordan accelererer små og mellemstore danske virksomheders arbejde med at udvikle nye produkter, tjenester og forretningsmodeller vækst på bundlinjen og samtidig bidrager til Verdensmålene?   Dagens oplægsholder er Kenneth Storbank, CCO, TripleNine   Tilmelding Ved flere deltagere, udfyld venligst formularen igen. BEMÆRK! Din tilmelding er først registreret når du ser skærmbilledet “Din tilmelding er registreret”.

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder