Partnerskab

ET NETVÆRK INDEN FOR BÆREDYGTIGHED OG CSR MED GREEN NETWORK

Med 25 års erfaring indenfor CSR og bæredygtighed giver et partnerskab med Green Network dig og din virksomhed værdi og et forspring indenfor arbejdsmiljø, miljø og CSR. Vi tilbyder et netværk med mulighed for at dele viden og få inspiration om, hvordan I kan blive endnu mere bæredygtige. Vores partnere er det vigtigste, hvorfor personlig rådgivning og høj kvalitet er i højsæde. Det vil sikre jer et positivt omdømme og efterlevelse af kunde- og lovkrav.

 

Det får du med partnerskabet:

null

AMO-kurser

AMO-kurser

Vi tilbyder et varieret sortiment af supplerende arbejdsmiljøkurser. Vi afholder 5-6 kurser i løbet af året til både nye og erfarne AM-repræsentanter. Gratis deltagelse for partnervirksomheder.

null

Netværk

Netværk

Gratis adgang til vores netværksmøder. Møderne fokuserer på forskellige temaer indenfor miljø, arbejdsmiljø og CSR. Her får du mulighed for at få ny viden og sparre med andre virksomheder.

null

Miljø- og arbejdsmiljørapporter

Miljø- og arbejdsmiljørapporter

Som partner får man gratis adgang til vores rapportskabeloner, der kan bruges som dokumentation ved udbud og input til mere data drevent CSR-rapportering på miljø- og arbejdsmiljøområdet.

Ved at bruge værktøjerne kan i modtage et diplom for som dokumentation for arbejdet.

null

CSR-træning

CSR-træning i 3 moduler

Gratis adgang til basismodulet i vores CSR-træningsforløb. Ved at deltage på alle 3 moduler gives certifikatet ``Sustainable Business Partner`` med dertilhørende fordele.

null

Rabat på ydelser

Værdi for pengene

Som partner får du også 10% rabat på Green Networks ydelser - også på CSR-træningsmodulerne. Vi skræddersyer rådgivningen så den passer til netop jeres virksomhed.

null

Nyhedsoversigt

Nyhedsoversigt

Modtag vores nyhedsoversigt, hvor vi leverer de mest relevante og nyeste nyheder indenfor miljø, arbejdsmiljø og CSR. Vi screener bl.a. Arbejdstilsynet, Miljøstyrelsen samt andre relevante hjemmesider. Du sparer tid og kommer helt på forkant med udviklingen!

null

Personlig rådgivning

Personlig rådgivning

Ikke to virksomheder er ens. Derfor står vi til rådighed for vores partnere med personlig rådgivning og du har derfor mulighed for et uforpligtende besøg min. 1 gang årligt og adgang til hotline for korte spørgsmål.

null

Internationalt netværk

Internationalt netværk

Green Network er national partner for CSR Europe. Igennem os får du adgang til et stort internationalt netværk og den nyeste viden før andre.
Derudover samarbejder vi med førende eksperter indenfor arbejdsmiljø, kemi, Dansk Erhverv m.fl.

null

Reviewed By Green Network

Reviewed By Green Network

Med 25 års erfaring indenfor CSR-området, tilbyder vi gennemlæsning af partneres bæredygtighedsmateriale med feedback så I kan blive 'Reviewed by Green Network'

Pris

Partnerskabet med Green Network koster kun 9000 kr. ex moms. pr. år. og giver adgang til alle de fordele, som er listet ovenfor.

Ved blot at deltage på CSR-træningmodulet ‘Basis’ er partnerskabet tjent hjem

Bliv partner med Green Network