Uddannelse og certificering

Green Network tilbyder et modulbaseret CSR-uddannelseforløb og certificering som Sustainable Business Partner. Vi hjælper dig og din virksomhed med at opbygge kompetencer til at overholde kundekrav og lovkrav inden for CSR (f.eks. §99a i Årsregnskabsloven)

CSR-træning er for dig, der gerne vil dykke dybere ned i CSR- og bæredygtighedsområdet og arbejde med konkrete værktøjer, koblet til din virksomhed. Gennemfører 2 medarbejdere fra din virksomhed forløbet, certificeres virksomheden som Sustainable Business Partner.

Udbytte

Du bliver klogere på CSR-området generelt; hvordan virksomheder arbejder med forskellige områder inden for bæredygtighed, bl.a. miljø, arbejdsmiljø, medarbejdersundhed, anti-korruption, menneskerettigheder, FNs Verdensmål, ESG og meget andet.

Derudover kommer du til at arbejde med værktøjer, som hjælper med at sætte området i system. Du vil blive trænet i CSR kortlægning, interessentanalyse, væsentlighedsanalyse, værdikædeanalyse og du vil arbejde med din egen virksomheds forhold til emner og trends inden for CSR, f.eks. Verdensmålene og cirkulær økonomi.

Om modulerne og certificeringen

CSR-træningen er opbygget i 3 moduler. Man kan deltage i enkeltmoduler efter behov, eller man kan vælge et samlet forløb, hvorefter man får et individuelt kursusbevis, der viser, at man har gennemført Green Networks træning. Hvis 2 personer fra samme virksomhed deltager på træningen inden for 1 år, har jeres virksomhed muligheden for at blive certificeret som Sustainable Business Partner.

Hermed modtager virksomheden et certifikat som bla. kan bruges til dokumentere efterlevelse af kundekrav og vise, at man er i ledelsesmæssig kontrol med området. Samtidig bliver de medarbejdere, der deltager i træningen, en del af en netværksgruppe for alle Green Networks Sustainable Business Partners. Download vores folder her.

Målgruppen for det modulbaserede træningsforløb er virksomhedens ledelse, den CSR-ansvarlige eller andre, som arbejder med miljø, arbejdsmiljø og lignende, eller medarbejdere som er interesserede i CSR og bæredygtighed.

Datoer for CSR-træningen:

De 3 moduler i CSR Træningen bliver afholdt følgende datoer i efteråret 2021:


 1. Modul 1: Basis

  Den 21.-22. september 2021. Tilmeld dig her. 

  (OBS: Gratis deltagelse for partnervirksomheder).


 2. Modul 2: Analyse

  Den 12.-13. oktober 2021.

 3. Modul 3: Strategi

  Den 16.-17. november 2021.

  Pris:

  Prisen pr. modul er 12.500 kr. ekskl. moms for 2 personer for partnervirksomheder i Green Network. Modul 1 er inkluderet i partnerskabet med Green Network for 2 personer.

  Hvis man ikke er partner er prisen 15.000 kr. ekskl. moms for 2 personer pr. modul.

  Modulerne kan tages individuelt eller samlet som Sustainable Business Partner certificering, hvor prisen således bliver 25.000 kr. ekskl. moms som partnervirksomhed i Green Network eller 42.500 kr. for ikke-partnere for 2 personer.

  Tilmeld dig hele forløb her:

  Ved flere deltagere, udfyld venligst formularen igen.

  BEMÆRK! Din tilmelding er først registreret når du ser skærmbilledet “Din tilmelding er registreret”.

  Hør mere

  Ønsker du at høre mere om modulerne eller har du spørgsmål til vores træning?

  Kontakt