Når virksomheder, der gør en særlig indsats på CSR-området, bliver hyldet ved CSR Awards 2015, kommer det til at foregå i Vejle den 7. oktober. Her vil op mod 1000 erhvervsfolk og politikere deltage i Danmarks største CSR-konference og Award Show, der skal inspirere virksomheder til at tænke samfundsansvar ind i deres forretning.

Danmarks nationale prisuddeling for virksomheders samfundsansvar, CSR Awards, har netop indgået en aftale med Vejle Kommune om, at Vejle kommer til at danne ramme om årets store konference og Award Show.

” Vejle ligger midt i Danmark, og vi ønsker at udnytte vores ideelle placering og faciliteter til at afholde betydningsfulde begivenheder. Derfor er vi stolte af at afholde CSR Awards i Vejle, hvor vi samtidig får mulighed for at vise vores gæster, at vi er yderst ambitiøse på Vejle Kommunes og virksomhedernes vegne, når det drejer sig om at skabe bæredygtig vækst, ” siger Vejles Borgmester Arne Sigtenbjerggaard.

En fest for virksomheder

Ifølge Peter Skou, bestyrelsesformand i Green Network, bliver der tale om en regulær fest for virksomheder.

” CSR Awards bliver en begivenheden med de helt rigtige rammer, der både byder på et festligt award show, hvor Trekantområdets og resten af landets erhvervsliv kan mødes og netværke, og faglige input om et emne med et yderst potent forretningspotentiale, ” siger Peter Skou.

Green Network er lokal partner for CSR Awards i samarbejde med Vejle Kommune og CSR fonden.

Vi har samarbejdet med Vejle Kommune om at fremme CSR og bæredygtig vækst i kommunen og blandt de lokale virksomheder i mere end 21 år, og med CSR Awards får kommunen og virksomhederne et eksklusivt udstillingsvindue for både lokale og nationale resultater på området – det er vi stolte af at være en del af, ” siger Kenneth Hald Jensen, adm. direktør i Green Network.

En markedsplads for bæredygtig vækst
CSR Awards har til formål at hylde de bedste virksomheder til bæredygtighed og inspirere til at arbejde med CSR (corporate social responsibility, red.) som en forretningsdisciplin, der skaber holdbar vækst for både mennesker, miljø og økonomi.

Der vil være et væld af prominente danske og internationale talere, sideaktiviteter, gode eksempler fra virksomheder og netværksmuligheder. På den måde bliver CSR Awards en slags markedsplads for bæredygtig vækst fuld af inspiration, som gæsterne kan suge til sig fra, ” siger Kenneth Hald Jensen, adm. direktør i Green Network.

Bill Clinton og Kofi Annan har tidligere gæstet CSR Awards som hovedtalere. Hvem der bliver hovedtaler i år er endnu ikke afgjort.

Læs mere om CSR Awards 2015 på www.csrfonden.dk