Om Green Network

Green Network er mere end bare et konsulenthus. Hos os vægter vi den personlige kontakt til vores partnere og vores værdier styrer vores tankegang.

Herunder kan du se og kontakte vores team, læse om vores værdier og vores samarbejdspartnere

Vores team

Susanne Lydholm
Managing Director
Mail: sly@greennetwork.dk
Tlf.: (+45) 22 98 03 33

Patrick S. Rasmussen
Bæredygtighedsspecialist
Mail: ps@greennetwork.dk
Tlf.: (+45) 28 91 13 49

Vores Værdier

Det arbejder vi for

Green Network A/S er et ESG videns- og træningscenter, der arbejder for at fremme bæredygtig udvikling og vækst hos vores partnervirksomheder.

I mere end 25 år har vi inspireret og udviklet virksomhedernes måde
at tænke forretning på og banet vejen for nye forretningsmuligheder gennem arbejdet med forretningsfokuseret samfundsansvar (CSR/ESG).

Green Network er i dag en af Danmarks førende udbydere af viden, udvikling og træning i ESG- og bæredygtighedsprocesser hos danske virksomheder.

Det tror vi på

Samfundsansvar er en forretningsdisciplin, som på linje med de øvrige discipliner i en virksomhed skal bidrage til at skabe fremdrift og lønsomhed.

Vi tror på, at virksomheder, der integrerer sociale, miljømæssige og-eller forretningsetiske tiltag, er de mest succesfulde.

Vores erfaring viser, at et styrket fokus på disse forhold giver virksomhederne en konkurrencefordel gennem øget stabilitet, større produktivitet, bedre udnyttelse af ressourcerne og højnet innovationskraft.

Det får du som partner

Hos os får du adgang til et fagligt netværk, der gavner dig og din virksomhed.

I mere end 25 år har vores partnervirksomheder kunnet trække på vores ekspertise samt en bred pallette af viden, værktøjer og rådgivning til både operationelle og strategiske opgaver inden for forretningsdrevet samfundsansvar (CSR).

Læs mere om Green Network og partnerskab

Hent vores pjece “Skab forretning med CSR”

Vores Samarbejdspartnere

CSR advisor

Birgitte Juhl - Procesledelse