Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Eksklusivt for medlemmer af Green Network
VIP-billet til CSR Awards og kampagnetilbud

07/10/2015

I anledning af at Danmarks største CSR konference og awardshow, CSR Awards 2015, i år afholdes i Vejle i samarbejde med Green Network, vil det være os en glæde af se dig og dine kollegaer til denne festlige begivenhed.

CSR Awards 2015 afholdes i Spektrum d. 7. oktober i samarbejde mellem Vejle Kommune, Green Network og CSR Fonden. Begivenheden har til formål at hylde de virksomheder, som har gjort en ekstraordinær indsats på bæredygtighedsområdet samt inspirere til at arbejde med CSR og bæredygtighed som forretningsdisciplin, der skaber vækst.

De skarpeste og mest dedikerede talere

På konferencen vil op mod 1.000 erhvervsfolk og politikere deltage, og programmet byder på toneangivende danske og internationale talere, spændende side-events om aktuelle vækstemner samt gode netværksmuligheder til dagens mange aktiviteter og aftenens stort anlagte awardshow.

Eksklusivt tilbudt til medlemmer af Green Network

Som medlem af Green Network skal der være ekstra fordele ved at deltage i CSR Awards. Derfor har vi sammensat en VIP billet, som tilbydes eksklusivt til medlemmer af Green Network samt to attraktive kampagnetilbud på vores e4 og mini e4-forløb.

Som medlem af Green Network sparer du dermed 200 kr. på en VIP-billet og får derudover morgenmad med i prisen.

Jørgen Vig Knudstorp, direktør for LEGO, er blandt de mange talere ved CSR Awards 2015. Jørgen Vig Knudstorp, direktør for LEGO, er blandt de mange
talere ved CSR Awards 2015.

Detaljer

Dato:
07/10/2015

Sted

Spektrum Vejle
Willy Sørensens Plads 5
Vejle, 7100
Telefon
7644 6000
Se Sted hjemmeside