CR6_pGDXAAAOJ1Q

Når der d. 16. og 17. november skal diskuteres bæredygtig vækst i Europa kommer det til at ske i Bruxelles ved Enterprise 2020 Summit – The Future of Europe, som er Europas største internationale CSR event. CSR Europe er i samarbejde med Europakommissionen vært ved begivenheden, der strækker sig over to dage og samler mere end 500 virksomheder, politikere og højtprofilerede talere samt byder på 15 parallelle konferencesessioner og side-events.

Som national partner for CSR Europe deltager Green Network i konferencen og debatterne om, hvordan Europas erhvervsliv kan skabe bæredygtig vækst frem mod 2020. Medlemmer af Green Network kan deltage med en særlig rabat..

Temaet for konferencen er bæredygtig vækst og arbejdsløshed i Europa – med særligt fokus på de unge arbejdsløse. Der er et akut behov for at skabe innovative, samfundsmæssige og økonomiske forandringer i Europa for at sænke unges arbejdsløshed, som har været for høj i alt for lang tid. Derfor vil årets tema også handle om, hvordan vi skaber en mere inklusiv, cirkulær og bæredygtig økonomi – en økonomi der kan sikre fremtidig vækst og beskæftigelse på en mere kollaborativ og innovativ måde.

Konferencen agere således forum for debat og diskussion af innovative og bæredygtige løsninger for Europas fremtid og de udfordringer, vi står over for i de kommende år.

Du kan se det fulde program for konferencen her.

Deltag sammen med Green Network

Som national partner og dansk landekontor for CSR Europe deltager Green Network med én repræsentant i konferencen. Formålet er at tage aktiv del i diskussionerne samt blive orienteret fra højeste sted om de politiske CSR-vinde, som de kommende år vil blæse henover Europa og påvirke love og retningslinjer for virksomhedernes arbejde med CSR.

Ønsker du at deltage, er du mere end velkommen. Kontakt os da på GreenNetwork@GreenNetwork.dk eller tlf. 70 25 40 70.

Billetter til konferencen kan bestilles her.

Som medlem af Green Network sparer du 250€ på din billet.

Om CSR Europe

CSR Europe er det førende europæiske erhvervsnetværk for virksomhedernes sociale ansvar. Gennem sit netværk af virksomhedsmedlemmer og 42 nationale CSR-organisationer, heriblandt Green Network, samler det mere end 10.000 virksomheder og fungerer som en platform for de virksomheder, der ønsker at fremme bæredygtig vækst og bidrage positivt til samfundet.

Du kan få yderligere information om CSR Europe på www.csreurope.org.