Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Workshop om Verdensmål og SMV’er

01/11/2017 @ 09:00 - 15:00

Green Network, Dansk Erhverv, og DIEH inviterer SMV’er til workshop med fokus på verdensmålene. Du kan deltage i workshoppen i enten Vejle eller København.

Deltag i workshoppen og få inspiration til, hvordan du kan bruge FNs Verdensmål til at koble bæredygtighed til din kerneforretning med det formål at styrke din virksomheds konkurrencedygtighed. Der er en stigende bevidsthed om, at bæredygtig udvikling er en forudsætning for virksomheders succes og fremtid. Det gælder også små og mellemstore virksomheder (SMV’er).

“Jeg tror, at FN´s Verdensmål er i gang med at skabe en kæmpe bølge af forandring, der kommer til at rulle gennem markederne og samfundene de næste årtier. Og de organisationer, som ikke er med på den bølge, de bliver kørt over. For det handler om at finde sin rolle og sit bidrag nu, ” siger Claus Stig Pedersen, direktør for bæredygtighed i Novozymes. Men hvor starter man som mindre virksomhed, hvis man konkret vil bruge FN’s Verdensmål i sin forretning?

For små og mellemstore virksomheder, der gerne vil lære mere om Verdensmålenes betydning og potentiale, arrangerer DIEH, Dansk Erhverv og Green Network nu to gratis workshops. Disse workshops er finansieret af Erhvervsstyrelsen og bliver afholdt den 30. oktober i København og den 1. november i Vejle og vil give inspiration til, hvordan SMV’er helt konkret kan bruge Verdensmålene til at adressere virksomhedens primære udfordringer og skabe forretningsmuligheder.

Hvad får SMV’er ud af dagen? – I workshoppen introducerer vi de 17 Verdensmål i et virksomhedsperspektiv – Igennem cases, konkrete eksempler og redskaber får I forskellige bud på, hvordan I kan identificere de væsentlige Verdensmål for jeres forretning – I løbet af dagen lærer I, hvordan I helt konkret kan bruge Verdensmålene til at adressere virksomhedens primære udfordringer og skabe forretningsmuligheder.

Workshop om Verdensmål og SMV’er i København:

Praktisk information:
Dato: mandag d. 30. oktober 2017
Tid: kl. 9-15
Sted: DIEH, Overgaden Oven Vandet 10 st. 1415 København K

 

Workshop om Verdensmål og SMV’er i Vejle:

Praktisk information:
Dato: onsdag d. 1. november 2017
Tid: Kl. 9-15
Sted: Green Network, Vejle Stadion, Roms Hule 6, 7100 Vejle

 

Pris

Workshoppen er gratis, men vi opkræver no show-gebyr på 500,00 kr.. Initiativet støttes af Erhvervsstyrelsen.

 

Praktisk information

OBS: Antal pladser er begrænset, så tilmeld dig snarest.

OBS: Workshoppen er for repræsentanter fra små og mellemstore virksomheder

For at få det mest mulige ud af workshoppen og det efterfølgende arbejde, anbefaler vi at deltage med to fra hvert firma.

 

Tilmelding

Ved flere deltagere, udfyld venligst formularen igen.

BEMÆRK! Din tilmelding er først registreret når du ser skærmbilledet “Din tilmelding er registreret”.

Detaljer

Dato:
01/11/2017
Tidspunkt:
09:00 - 15:00