Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kursus: Konflikthåndtering og kommunikation

17/05/2018 @ 09:00 - 16:00

Disse kurser kan gennemføres som en del af den lovpligtige supplerende arbejdsmiljøuddannelse, som virksomheden skal tilbyde medlemmerne af arbejdsmiljøorganisationen (AMO)

Dagen er opdelt i 2 separate kurser, hvoraf du kan vælge at deltage i enten 1 eller dem begge. Dette angiver du ved tilmelding. Begge kurser vil blive afholdt samme sted.

Konflikthåndtering

Konflikter er uundgåelige, men hvordan håndteres de så begge parter kan komme videre på en ordentlig måde. Rollen som arbejdsmiljørepræsentant kan betyde at man oplever forskellige typer konflikter, som du her kan få værktøjer til at løse.

Få ny inspiration og  konkrete værktøjer til hvordan i kan blive bedre til konflikthåndtering på dette 1/2 dags seminar.

D. 17/5 2018 kl. 9.00-12.00

Målgruppe: Medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen samt alle andre interesserede der gerne vil vide mere om konflikthåndtering.

Dagen vil blive en blanding af korte teoretiske oplæg, diskussioner samt praktiske øvelser og værktøjer, der kan bruges i hverdagen.

 

Konflikthåndtering: Konflikthåndtering i forhold til AMO og deres rolle i virksomheden:

  • Forskellige typer af konflikter

  • Håndtering af konflikter på arbejdspladsen, konflikttrappen

  • Teknikker til at løse konflikter

  • Kommunikation – det vigtigste konfliktløsningsværktøj

  • AMO rollen i forhold til konflikthåndtering

 

Frokost 12.00 – 13.00

 

Kommunikation

Kommunikation er vigtig for at budskabet om arbejdsmiljø kommer ud til medarbejderne. Kommunikation er en svær disciplin, og det er vigtigt at blive ved med at kommunikere betydningen af at arbejde sikkert – gerne på nye måder.

Få ny inspiration og  konkrete værktøjer til hvordan i kan blive bedre til at kommunikere arbejdsmiljøbudskaber på dette 1/2 dags seminar.

D. 17/5 2018 kl. 13.00-16.00

Målgruppe: Medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen samt alle andre interesserede der gerne vil vide mere om kommunikation.

Dagen vil blive en blanding af korte teoretiske oplæg, diskussioner samt praktiske øvelser og værktøjer, der kan bruges i hverdagen.

 

Indhold:

  • Kommunikation i forhold til arbejdsmiljø (1/2 dag):

  • Involvering af AMO i kommunikationen

  • Kommunikation til medarbejdere om arbejdsmiljø

  • Kampagner i forhold til arbejdsmiljø

  • Nudging

  • Sikkerhedsrundering samt safety walks

 

Dagens oplægsholder er Birgitte Juhl, som har +20 års erfaring med opbygning af QHSE systemer (ISO 14001, ISO 9001, OHSAS 18001 og ISO 22000), medarbejdertræning, audit mv.

Målgruppe

Medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen samt alle andre interesserede der gerne vil vide mere om kommunikation.

Sted

Green Network A/S, Roms Hule 8, 7100 Vejle

Deltagelse

Deltagelse er gratis for Green Networks partnervirksomheder. Pris for deltagere fra øvrige virksomheder: kr. 975,00. Der opkræves et no-show gebyr på kr. 500,00. Max. antal deltagere: 25.

Kontakt

Har du spørgsmål vedr. arrangementet er du meget velkommen til at kontakte os på GreenNetwork@GreenNetwork.dk eller 70 25 40 70.

Tilmelding

Tilmelding senest d. 11. maj 2018

Ved flere deltagere, udfyld venligst formularen igen.

BEMÆRK! Din tilmelding er først registreret når du ser skærmbilledet “Din tilmelding er registreret”.

Detaljer

Dato:
17/05/2018
Tidspunkt:
09:00 - 16:00