Deadline for aflevering af miljø- og arbejdsmiljøredegørelser d. 31. oktober 2018

 

D. 31. oktober 2018 er der deadline for aflevering af miljø- og arbejdsmiljøredegørelser. 

 

Har jeres virksomhed i løbet af året udarbejdet en miljø- eller arbejdsmiljøredegørelse efter Green Networks manual, kan I indlevere denne til Green Network og få den vurderet og godkendt af vores konsulenter. Har I brug for sparring i forbindelse med udarbejdelsen af redegørelsen, så kontakt os endelig via info@greennetwork.dk.

 

Diplom

Efter godkendelse af redegørelsen vil I modtage et diplom som bevis på, at I gør en ekstra indsats for at udvise samfundsansvar, som er godkendt af Green Networks manualer. I har mulighed for at modtage et indrammet diplom og et flag. Dette kan I få ved at arrangere et besøg og en overrækkelse ude på jeres virksomhed en dag, der passer jer. Der kan også fremsendes et elektronisk diplom pr. mail, som I kan benytte.

 

Vi vil gerne bede om en tilkendegivelse på hvorvidt I ønsker overrækkelse, når I indsender jeres redegørelse. Redegørelserne bedes indsendt til info@greennetwork.dk inden deadline d. 31. oktober.

 

Næste deadline for aflevering af redegørelser bliver d. 31. april 2019.

 

Tøv endelig ikke med at tage kontakt ved eventuelle spørgsmål. Spørgsmål henvendes til Kasper Schmidt på mail ks@greennetwork.dk eller telefon (+45) 29 85 27 14.