Den 30. april er der deadline for afleveringen af miljørapporter. Har jeres virksomhed i løbet af året udarbejdet en miljørapport efter Green Networks skabelon, kan I indlevere denne til Green Network og få den vurderet og godkendt af vores konsulenter.

Diplom

Efter godkendelse af rapporten vil I modtage et diplom som bevis på, at I gør en ekstra indsats for at udvise samfundsansvar, som er godkendt af Green Networks skabeloner. I har mulighed for at modtage et indrammet diplom og et flag. Dette kan I få ved at arrangere et besøg og en overrækkelse ude på jeres virksomhed en dag, der passer jer. Der kan også fremsendes et elektronisk diplom pr. mail, som I kan benytte.

Vi vil gerne bede om en tilkendegivelse på hvorvidt I ønsker overrækkelse, når I indsender jeres rapport. Rapporterne bedes indsendt til info@greennetwork.dk inden deadline d. 30. april.

Kontakt

Tøv endelig ikke med at tage kontakt ved eventuelle spørgsmål. Spørgsmål henvendes til Kasper Schmidt på mail ks@greennetwork.dk eller telefon (+45) 29 85 27 14.