Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Webinar: Deklarationer – nyt værktøj til CO2 beregning af elforbrug til brug i GN Miljørapporter 

25/03/2021 @ 13:00 - 13:45

Niels Ejnar Helstrup Jensen, Senioringeniør i Data og Digitalisering ved Energinet præsenterer det nye værktøj for CO2 beregning og kommer med en lille guide til hvordan det bruges. Torsdag d. 25/3 kl. 13.00.

Vi plejer normalt at opdatere vores miljøark med emissionsfaktorer som vi henter fra Energinet i den såkaldte miljødeklaration på el.

Dette gennemsnitlige tal for udledning af CO2 pr. kwh strøm bruger I når I udarbejder miljørapport til at beregne CO2 udledning. I år har Energinet lavet en ny måde, hvorpå man kan beregne CO2 udledning fra sit elforbrug ved at sammenholde data fra jeres elmåler med time-for-time opgørelse af CO2 udledning i den danske strøm, så udledning bliver mere præcis og helt individuel.

Vi har i den forbindelse bedt Niels Ejnar Helstrup Jensen, Senioringeniør i Data og Digitalisering ved Energinet om at præsentere det nye værktøj og komme med en lille guide til hvordan I bruger det. Det gør han på et webinar allerede på torsdag d. 25/3 kl. 13.00.

Det er frivilligt om I bruger værktøjet eller beregne på den normale måde. Vi regner med at sende et opdateret miljøark ud efter webinaret.

 

Tilmelding:

Deltagelse er kun for partnere i Green Network

Ved flere deltagere, udfyld venligst formularen igen.

BEMÆRK! Din tilmelding er først registreret når du ser skærmbilledet “Din tilmelding er registreret”.

Detaljer

Dato:
25/03/2021
Tidspunkt:
13:00 - 13:45