Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

CSR Træning: Basis

13/03/2018 - 14/03/2018

CSR Træning: BASIS Modul

Tid: 2 dages kursus i tidsrummet kl. 9.00 – 15.30 den 13. og 14. marts 2018.

Antal deltagere: Max 8 virksomheder (16 pers.)

Forudsætning: Begynder eller let øvet på CSR området.

Indhold: På kurset får du en introduktion til CSR i en dansk og international kontekst. Du bliver klogere på hvad CSR som forretningsdisciplin er. Hvad CSR grundlæggende handler om og du får forståelse for, hvorfor det giver forretningsmæssigt mening.

Vi kommer ind på hvilke globale, regionale og nationale forhold, der driver området og hvilke trends og tendenser vi ser rundt om i verden og her i Danmark. Emnerne diskuteres mellem de andre deltagende virksomheder og deres erfaringer, hvorefter I skal anvende værktøjet CSR Skyline©  til at udarbejde en baseline med implementeringsniveauer for jeres nuværende CSR praksis.

På dag 2 introduceres I til en udvidet forståelse af CSR, med henblik på at udfordre jeres nuværende baseline. Dette kombineres med en øvelse i at definere en License-to-operate for jeres egen virksomhed, som skal hjælpe jer med at sætte ambitiøse, men realistiske målsætninger for jeres CSR-arbejde.

Værktøjer: CSR Skyline©; License to operate

Pris:  kr. 12.500,- ex moms for to deltagere (kr. 10.000,- for én person) (inkluderet i partnerskabet for partnervirksomheder)

Kontakt: Kontakt Kasper Schmidt, tlf.: 29 85 27 14/e-mail: ks@greennetwork.dk hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om vores CSR moduler.

Tilmelding:

Ved flere deltagere, udfyld venligst formularen igen.

BEMÆRK! Din tilmelding er først registreret når du ser skærmbilledet “Din tilmelding er registreret”.

Detaljer

Start:
13/03/2018
Slut:
14/03/2018