Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Den lovpligtige Arbejdsmiljøuddannelse

13/08/2018 @ 08:00 - 14/08/2018 @ 16:00

Som noget nyt har alle vores partnervirksomheder nu mulighed for at sende deres arbejdsmiljørepræsentanter på den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse til en favorabel pris hos Green Network.

Green Network har indgået samarbejde med ArbejdsmiljøBasen ApS og kan derfor ud over de supplerende arbejdsmiljøuddannelser nu også tilbyde den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse til alle, der arbejder med arbejdsmiljø.

Læringsstile – Det er ikke 8 timer på en stol i 3 dage!

Arbejdsmiljøuddannelsen er ikke tungt og kedeligt stof, hvor kursisten sidder på en stol i 8 timer i 3 dage. Der er flere aktive og praktiske øvelser hver dag, og får vi chancen og mulighederne for at gøre teorien praktisk, så gør vi også det! Uddannelsen er spændende og værdiskabende, hvor kursisterne har mulighed for at danne netværk.

Arbejdsmiljøbasen ApS er certificeret i ”Læringsstile” som handler om at kunne formidle og anvende forskellige undervisningsmetoder og redskaber der gør, at kursisterne bedre kan huske det, som de lærer på uddannelsen og kurserne. Vi gør en stor indsats for at gøre undervisningen alsidigt, spændende, værdiskabende for virksomheder, anvendelig og praktisk, og ikke mindst involverende.

Formålet med uddannelsen:

  • At styrke virksomhedens forebyggende arbejde og effektivisere arbejdsmiljøgruppens arbejde

  • At arbejdsledere og arbejdsmiljørepræsentanter styrker samarbejdet om de opgaver, der skal løses af arbejdsmiljøgruppen i afdelingen/virksomheden

  • At arbejdsmiljøopgaver og udfordringer løses i et helhedsperspektiv, hvor man indtænker virksomhedens daglige drift, politikker, mål og rammer

  • At arbejdsmiljøindsatsen opfattes som værende væsentlig for både virksomheden og medarbejderne

  • At arbejdsmiljøgruppen kender og varetager sine roller og opgaver

  • At arbejdsmiljøgruppen udvælger de værktøjer og metoder, der er mest hensigtsmæssige i forhold til at arbejde forebyggende, så arbejdsskader undgås og sundhed fremmes

 

Dato:

Kurset strækker sig over 3 dage i alt og foregår den 13.-14. august + 30 august 2018 alle dage fra 8.00-16.00

 

Indhold på kurset:

Kurset dækker alle emnerne i den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse, herunder blandt andet arbejdsmiljøloven, arbejdsmiljøorganisationens rolle, kemihåndtering, værnemidler, psykisk arbejdsmiljø og meget andet. Emnerne bliver tilpasset ift. virksomhederne og kursisternes behov.

Se mere om indholdet i folderen for arbejdsmiljøuddannelsen med Green Network.

 

Dagens oplægsholder:

Peter Guldager fra Arbejdsmiljøbasen ApS har over 16 års erfaring med at arbejde med arbejdsmiljø og mange års praktisk erfaring med arbejdsmiljøledelse, årsagsanalyse og forebyggelse af det fysiske og psykiske arbejdsmiljø fra både Arbejdstilsynet og i virksomheder.

Peter har også stor erfaring som lead auditor indenfor arbejdsmiljøcertificerede virksomheder, og vi kan derfor tilbyde skræddersyede uddannelsesforløb til certificerede virksomheder, hvor man tager udgangspunkt i virksomhedens eget ledelsessystem.

 

Målgruppe:

Alle arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsmiljøledere fra både store og små virksomheder på tværs af brancher.

 

Sted:

Green Network A/S, Roms Hule 8, 7100 Vejle

 

Pris:

Prisen for arbejdsmiljøuddannelsen er for Green Networks partnervirksomheder 4000 kr. pr. deltager. Pris for deltagere fra øvrige virksomheder er 4500 kr. Max. antal deltagere: 20.

 

Kontakt:

Har du spørgsmål vedr. kurset er du meget velkommen til at kontakte os på info@GreenNetwork.dk eller 70 25 40 70.

 

Tilmelding:

Tilmelding senest d. 06. august 2018

Ved flere deltagere, udfyld venligst formularen igen.

BEMÆRK! Din tilmelding er først registreret når du ser skærmbilledet “Din tilmelding er registreret”.

Detaljer

Start:
13/08/2018 @ 08:00
Slut:
14/08/2018 @ 16:00