Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Green Networks 25-års Jubilæum!

21/03/2019 @ 09:30 - 15:00

I 25 år har Green Network hjulpet virksomheder inden for miljø, arbejdsmiljø, CSR og bæredygtighed!

 

 

I 2019 er det 25 år siden Green Network blev stiftet og det vil vi gerne fejre med alle jer! Fejringen finder sted torsdag den 21. marts kl. 09.30-15.00 på Vejle Stadion. Arrangementet bliver en kombination af spændende oplæg, gode cases fra vores partnere og en fejring af jer partnere og de resultater I har opnået gennem tiden.

Gennem de 25 år Green Network har eksisteret, er der sket en enorm udvikling inden for virksomhedernes arbejde med samfundsansvar. Og det ser vi også ude omkring hos vores partnervirksomheder. Fra miljø og arbejdsmiljø, udviklingen af CSR-strategier og rapportering og senest formuleret i en fælles vision med FN’s Verdensmål, som flere er begyndt at vende sig mod.

Green Network har gennem 25 år formået at forny sig og til stadighed tilbyde løsninger til at hjælpe jer med at opbygge kapacitet, dokumentere effekt og implementere effektive løsninger inden for disse områder. Netop denne udvikling vil være temaet til vores Jubilæumsfejring og vi har inviteret en række af partnere til at fortælle, hvordan de arbejder med disse emner i praksis. Vi skal også tale om fremtiden og hvilken retning Green Network skal bevæge sig i, for at blive ved med at være aktuel fremadrettet.

Kom med til en festlig dag med god mad, hygge, netværk og samvær for at fejre de 25 år og de resultater vi har opnået sammen!

 

Se programmet her

 

Oplev blandt andre:

LEGO

Environmental Engagement Manager Matt Whitby vil fortælle mere om LEGOs indsats inden for nye bæredygtige materialer til den berømte LEGO klods. LEGO har allerede udsendt visse typer af LEGO lavet i plantebaseret plastik og på dagen vil Matt fortælle mere om det arbejde, de laver inden for dette område.

 

Blaaholm og I.C. Nielsen & Søn.
Blaaholm arbejder aktivt med deres miljøindsats og bruger blandt andet ledelsessystemet i Green Networks skabeloner til miljørapporter. De har som en del af dette arbejde gennemført et varmeprojekt med deres leverandør I.C. Nielsen & Søn. Mød både Blaaholm og deres leverandør til Green Networks Årsmøde.

 

NGUVU

Rune Sandholdt fra NGUVU kommer og fortæller om, hvordan hans projekt hjælper udsatte kvinder i Afrika og hvordan dette bidrager til FNs Verdensmål. NGUVU er et socialt iværksætteri, som arbejder med at sikre ordenlige arbejdsforhold, fast job og faglig udvikling for kvindelige kaffebønder i Kenya.

 

Mød CSR Europe!
Til vores jubilæum kan du også møde repræsentanter fra CSR Europe! På vores jubilæum vil Bernedine Bos, Director of Services fra CSR Europe medvirke med et oplæg om CSR Europe og Green Network. Hun vil samtidig også fortælle mere om CSR Europe’s partnerskab med LM Wind Power og Green Network omkring CO2 neutralitet. Oplægget vil være på engelsk.

 

Overrækkelse af Sustainable Business Partner-certifikater

Derudover vil vi også overrække certifikaterne til dette års Sustainable Business Partners, som blev enten certificeret eller re-certificeret ved årskiftet, og som dermed viser, at de har gennemført Green Networks kursusrække inden for CSR og Bæredygtighed og har kapaciteten til at arbejde målrettet med deres indsats.

 

Tilmelding

Tilmeldingsfrist: d. 18. marts 2019

Tilmelding er gratis for både partnere, venner af huset, samarbejdspartnere tidligere medlemmer og andre interesserede!´

 

Ved flere deltagere, udfyld venligst formularen igen.

BEMÆRK! Din tilmelding er først registreret når du ser skærmbilledet “Din tilmelding er registreret”.

Detaljer

Dato:
21/03/2019
Tidspunkt:
09:30 - 15:00