Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kursus: Intern audit

27/02/2020 @ 09:00 - 16:00

Introduktion til intern audit

Supplerende arbejdsmiljøkursus om intern auditering. Giv dine medarbejdere viden om hvad deres rolle som interne auditører kan indebære og få konkret og praktisk træning i hvordan du kan udføre intern auditering.

Den interne audit er et godt værktøj til at få viden om og forbedre virksomhedens processer. En intern audit er en proces, hvor man undersøger om virksomhedens processer forløber som aftalt, om de bliver effektivt udført og om man opnår de ønskede resultater. Audit er en værdifuld proces. Dette gælder uanset om virksomheden er certificeret eller ej. Man kan udføre audit indenfor alle discipliner f.eks. miljø, arbejdsmiljø, kvalitet men også generelt i forhold til en virksomheds processer.

Arbejder virksomheden som det er planlagt og bliver mulige forbedringer identificeret i hverdagen ?

Dagen vil blive en blanding af korte teoretiske oplæg, diskussioner samt praktiske øvelser og værktøjer, der kan bruges i hverdagen.

Indhold:

  • Hvad er intern audit og hvad kan man bruge audits til

  • Intern audit som ledelsesværktøj

  • Den interne auditørs rolle og adfærd

  • Udførelse af intern audit

  • En lille praktisk øvelse

Dagens oplægsholder er Birgitte Juhl, som har +20 års erfaring med opbygning af QHSE systemer (ISO 14001, ISO 9001, OHSAS 18001 og ISO 22000), medarbejdertræning, audit mv.

Dette kursus kan gennemføres som en del af den lovpligtige supplerende arbejdsmiljøuddannelse, som virksomheden skal tilbyde medlemmerne af arbejdsmiljøorganisationen (AMO)

Målgruppe

Alle der ønsker en introduktion til intern audit og auditor rollen

Sted

J. Hvidtved Larsen A/S | Lillehøjvej 15 | 8600 Silkeborg

Deltagelse

Deltagelse er gratis for Green Networks partnervirksomheder. Pris for deltagere fra øvrige virksomheder: kr. 1900,00. Der opkræves et no-show gebyr på kr. 500,00. Max. antal deltagere: 30.

Kontakt

Har du spørgsmål vedr. arrangementet er du meget velkommen til at kontakte os på info@greennetwork.dk eller 70 25 40 70.

Tilmelding

Tilmelding senest d. 23. februar 2020

Ved flere deltagere, udfyld venligst formularen igen.

BEMÆRK! Din tilmelding er først registreret når du ser skærmbilledet “Din tilmelding er registreret”.

Detaljer

Dato:
27/02/2020
Tidspunkt:
09:00 - 16:00