Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ledermøde for forsyningsselskaber

11/05/2015 @ 09:00 - 12:00

Folketingsmedlem og tidl. miljøminister, Troels Lund Poulsen, giver sit bud på muligheder og udfordringer for forsyningsselskaber

Du inviteres hermed til ledermøde hos erhvervsnetværket Green Network om strategisk CSR som forretningsdisciplin i danske forsyningsselskaber. Få bl.a. den tidligere miljøminister Troels Lund Poulsens vurdering af udfordringer og muligheder for forsyningsselskaberne, og mød dine branchekolleger.

Private og offentlige forsyningsselskaber har en central rolle i at sikre forsyningssikkerheden i det danske samfund. Dette kræver et højt serviceniveau samt ansvarlig udvikling og drift af forsyningskæderne i trit med udviklingen i samfundet og markedet.

For forsyningsselskaber er strategisk samfundsansvar (CSR) en forretningsdisciplin, som på linje med de øvrige discipliner i en virksomhed er et middel til at skabe fremdrift, innovation og lønsomhed.

Du inviteres derfor til ledermøde, hvor vi sætter fokus på, hvordan man konkret kan arbejde med strategisk CSR som forretningsdisciplin i forsyningsselskaber.

Tidspunkt: Mandag den 11. maj Kl. 9.00 – 12.00

Sted: Vejle Spildevand, Toldbodvej 20, 7100 Vejle

Gratis for forsyningsvirksomheder og medlemmer af Green Network.

HENT INVITATION OG PROGRAM

Tilmelding herunder.
 

 

 

Detaljer

Dato:
11/05/2015
Tidspunkt:
09:00 - 12:00

Sted

Vejle Spildevand
Toldbodvej 20
Vejle, 7100