Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Netværksmøde: Klimaregnskab og CO2-neutralitet (virtuelt)

27/10/2020 @ 09:00 - 12:00

Netværksmøde: Klimaregnskab og CO2-neutralitet (Virtuelt) 

CO2 neutralitet, klimarapportering m.m. Efterhånden som klimaspørgsmålet er blevet en af vor tids vigtigste udfordringer er det også blevet klart for flere og flere virksomheder, at det kan give forretningsmæssig værdi at måle og reducere ens udledning af drivhusgasser og potentielt blive CO2 neutral. Det kan både skyldes kundekrav, krav fra ejer, forventning om lovgivning eller det kan være, at man kan opnå besparelser på f.eks. energiregningen og i fremtiden vil være CO2 neutral.

Temaet for dette netværksmøde, d. 27. oktober, er CO2-neutralitet og klimarapportering. Vi vil blandt andet komme ind på det helt basale, når man skal udfærdige et klimaregnskab, blandt andet ud fra den nye: “Nem Guide til Klimaregnskabet” som Dansk Erhverv, EY og Global Compact Network Danmark har udarbejdet.

 

Vi kan annoncere at vores partnervirksomhed, Skjern Paper, vil komme som case-virksomhed med en hands-on tilgang, og fortælle, hvordan de har fået plus på CO2-kvotekontoen efter de har udført bestemte installationer i virksomheden.

Derudover vil LM Wind Power holde et kort oplæg virtuelt (OBS: Oplægget vil foregå på engelsk)

 

Om Skjern Paper:

Skjern Paper producerer over 70.000 tons papir og karton om året af 100% genbrugspapir, og har i årenes løb fokuseret på at blive så bæredygtige som muligt. De anses nu som en af verdens mest bæredygtige papirfabrikker og har reduceret deres CO2-udslip med 93% siden 2014.

Skjern papers logo

Om LM Wind Power:

Beliggende i Kolding, producerer LM Wind Power knap 1/5 af de vindturbine rotorblade, der findes i verden i dag. De har haft en ambitiøs målsætning siden 2015 om at blive den første CO2-neutrale virksomhed indenfor vindbranchen. Gennem “walk the talk” mentalitet og effektiv datahåndtering har de siden 2018 været CO2 neutrale.

LM Wind Powers logo

 

Praktiske oplysninger 

Tid: Tirsdag den 27. oktober klokken 09.00 – 12.00

Sted: Virtuelt – vi sender link til Microsoft Teams møde

Deltagelse: Kun for partnervirksomheder i Green Network

 

Tilmelding

Ved flere deltagere, udfyld venligst formularen igen.

BEMÆRK! Din tilmelding er først registreret når du ser skærmbilledet “Din tilmelding er registreret”.

Detaljer

Dato:
27/10/2020
Tidspunkt:
09:00 - 12:00