Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Seminar: Virksomheders sociale ansvar – Praktikpladser og AUB

11/04/2018

Seminar om praktikpladser og den nye AUB lovgivning

Kom med til Green Networks seminar med fokus på virksomhedens sociale ansvar i forhold til at optage lærlinge og dermed være med til at uddanne fremtidens arbejdskraft. De nye nye Arbejdsgiverens Uddannelsesbidrags ordning (AUB)-regler har betydning for en lang række virksomheder, og er en god anledning til at sætte fokus på virksomheds optag af lærlinge. Seminaret giver inspiration til hvordan man kan komme i gang, hvis man gerne vil, eller måske hvordan man kan udvide samarbejdet med erhvervs-skolerne.

Seminaret er en del af Green Networks EU Talent projekt, som sætter fokus på optaget af lærlinge rundt om i Europa. Der er igennem projektets periode blevet indsamlet forskellige gode eksempler fra SMV’er som tager deres del af ansvaret for at uddanne fremtidens arbejdskraft og disse vil blive præsenteret på mødet.

Samtidig vil der være mulighed for høre mere om det måleværktøj, som CSR Europe har udviklet til at måle modenheden af ens praksis og Syddansk Erhvervsskole vil også være til stede for at fortælle mere om muligheder for at tage lærlinge.

Mere information om seminaret følger.

Praktiske oplysninger:

Tid: 11. april kl. 13-16

Sted: Oplyses snarligt

Deltagelse: Seminaret er Gratis at deltage i.

Tilmelding:

Detaljer

Dato:
11/04/2018