Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sustainable Business Partner: Brush-up seminar

19/09/2018 @ 09:00 - 15:30

Kom til re-certificering og brush up seminar som Sustainable Business Partner hos Green Network.

Onsdag d. 19. september 2018 afholder vi hos Green Network et brush-up og re-certificerings seminar for Sustainable Business Partners (SBP). Seminaret henvender sig til de SBP’s der er certificeret i 2016, da certificeringen kræver fornyelse ultimo december 2018.

CSR-området er i konstant forandring, hvorfor seminaret vil berøre nye emner, som er afgørende at have kendskab til som Sustainable Business Partner. Der er store mængder ny viden at hente hjem i forbindelse med de nye emner, der er introduceret i CSR-træningsmodulerne i løbet af de sidste to år. Heriblandt fokuseres der på FN’s Verdensmål samt Årsregnskabslovens §99a om virksomheders CSR-rapportering, som vil blive arbejdet med på dagen.

Samtidig vil der blive præsenteret lidt praktisk information om selve re-certificeringsprocessen, herunder krav til re-certificering, samt den elektroniske test, som deltagerne skal gennemføre for at blive re-certificeret. I forbindelse med re-certificering er det vigtigt, at mindst to personer fra virksomheden har gennemført Green Networks kursusrække og deltager i Brush Up-seminaret.

Hvis I har behov for at supplere op med CSR-træning kan I tage kontakt til Thomas Kjærgaard på tk@greennetwork.dk eller på telefon 28 76 79 07 og høre mere om jeres muligheder.

 

Målgruppe:

Seminaret er for nuværende Sustainable Business Partners. Der skal deltage 2 personer fra virksomheden for at kunne opnå re-certificering.

 

Sted:

Green Network, Roms hule 8, 7100 Vejle

 

Deltagelse:

Deltagelse i seminaret er forbeholdt nuværende Sustainable Business Partners og er gratis for disse at deltage i.

 

Tilmelding:

Senest d. 14. september.

Ved flere deltagere, udfyld venligst formularen igen.

BEMÆRK! Din tilmelding er først registreret når du ser skærmbilledet “Din tilmelding er registreret”.

Detaljer

Dato:
19/09/2018
Tidspunkt:
09:00 - 15:30