Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Webinar: Temadag om Cirkulær Økonomi

15/04/2021 @ 09:30 - 11:30

Green Network og CSR Forum byder velkommen til to webinarer på årets første online temadag, hvor emnet er cirkulær økonomi.

 

Cirkulær økonomi bliver ofte præsenteret som en kompliceret, men nødvendig omstilling alle virksomheder skal implementere. Alt imens bliver bæredygtighed et centralt konkurrenceparameter for de fleste virksomheder hvor cirkulær økonomi kan sikre bundlinjen og understøtte den grønne profil.

Vi byder velkommen til årets første temadag, hvor vi fokuserer på cirkulær økonomi med en gennemgang af teori til handling og case eksempler fra 3 virksomheder.

 

9.30-11.30: Cirkulær Økonomi – et konkurrenceparameter eller license to operate?
Ekspertindsigter
“Cirkulær økonomi – fra teori til handling”. Erhvervshus Hovedstaden v. Steven Møller, Projektleder, og Nicholas Mohr Krøyer, Forretningsudvikler.
Steven og Nicholas arbejder hver dag med virksomheder, som ønsker at tage bæredygtighed og cirkulær økonomi fra teori til en reel omstilling. På mødet vil de dele praksisnær viden med afsæt i forløbet GrønCirkulær Omstilling, hvor knapt 500 virksomheder over de næste par år får støtte til at udvikle deres forretning i en grøn og cirkulær retning.
Case A 
“Hvordan cirkulær økonomi gøres til det oplagte valg for kunderne – for deres eget bedste”. Hjortkær Maskinfabrik leverer slamafvandingsanlæg til en lang række skandinaviske kommuner og forsyningsselskaber, ogtilbyder innovative og cirkulære løsninger i en meget konservativ branche. Direktør Alf Simonsen
Case B
“En fortælling om, at gøre ting ordentligt med fokus på flere bundlinjer”. Aluproff, leverandør af gardinstænger, arbejder til dagligt målrettet og struktureret på at reducere sine negative indvirkninger og forstærke sit positive bidrag til den bæredygtige udvikling, således der at der skabes meningsfuld vækst flere bundlinjer. Direktør Thomas Trads Hansen

 

Case C

”Tænk cirkulært fra start” TrÆls, Anders Koed Jensen, ejer,

Hør Anders Koed Jensen fra TrÆls fortælle om hvordan de som SMV har tænkt cirkulær økonomi ind i forretningen helt fra start, og hvilke muligheder det har åbnet for dem.

 

Tilmelding er åben for alle interesserede.
Vi glæder os til at byde jer velkommen!
Tilmelding
Ved flere deltagere, udfyld venligst formularen igen. Du er meget velkommen til at tilmelde dig begge webinarer.
BEMÆRK! Din tilmelding er først registreret når du ser skærmbilledet “Din tilmelding er registreret”.
Webinar Cirkulær Økonomi

Detaljer

Dato:
15/04/2021
Tidspunkt:
09:30 - 11:30