Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Train-the-trainer: CO2 neutralitet

02/05/2019 @ 09:00 - 15:00

Train-the-trainer: CO2 neutralitet (Pilot-kursus)

Vil du lære mere om, hvordan din virksomhed kan blive CO2 neutral…og vil du engagere dine kolleger i at nå dette mål? Så har du nu en unik mulighed for at at deltage i en pilottest af et nyt train-the-trainer kursus om CO2 neutralitet, som Green Network udvikler og udbyder i partnerskab med CSR Europe og LM Wind Power.

CO2-neutralitet kan virke en smule uhåndgribeligt og kan være vanskeligt at opnå som virksomhed, men det er en afgørende del af arbejdet mod en mere bæredygtig verden. Dette kursus har til hensigt at lære deltagerne at facilitere et “Bliv CO2-neutral”-spil, som skal inspirere og oplyse spillerne om, hvordan man som virksomhed kan blive CO2-neutral. Spillet simulerer opbygningen af et CO2-neutralitetsprogram og forklarer samtidig de grundlæggende termer og koncepter indenfor “de 10 trin mod CO2-neutralitet“.

Konceptet for kurset er “train the trainer”, hvor målet er at lære deltagerne at facilitere “GO CARBON NEUTRAL!”-spillet, som skal inspirere og oplyse spillerne om, hvordan man som virksomhed kan blive CO2-neutral. Dette er derfor en unik mulighed for som partner i Green Network at deltage i pilotudgaven af kurset, inden det bliver endeligt lanceret til CSR Europes SDG Summit i Bruxelles den 6.-7. maj.

OBS: Hele kurset foregår på engelsk.

 

Læs mere om indholdet og målene for kurset her. 

 

Praktiske oplysninger 

Tid: Torsdag den 2. maj klokken 09.00 – 15.00

Sted: Green Network, Roms Hule 8, 3. sal, 7100 Vejle

Deltagelse: Kun for partnervirksomheder i Green Network

Tilmelding

Tilmeldingsfrist: Senest den 28. april 2019

Ved flere deltagere, udfyld venligst formularen igen.

BEMÆRK! Din tilmelding er først registreret når du ser skærmbilledet “Din tilmelding er registreret”.

Detaljer

Dato:
02/05/2019
Tidspunkt:
09:00 - 15:00