Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Workshop: Grøn Omstilling i din virksomhed

03/09/2015 @ 13:00 - 17:00

grøn omstillingVirksomheder, rådgivere og samarbejdspartnere, der interesserer sig for grøn omstilling, inviteres til en eftermiddag med fokus på grøn omstilling, grønne services og grønne forretningsmodeller.

Erhvervsstyrelsen – Grøn Omstillingsfond – har indsamlet viden om grøn omstilling i praksis til inspiration for virksomheder, der vil gennemføre grønne omstillingsprocesser. På denne workshop deler Grøn Omstilling, samarbejdspartnere og virksomheder ud af erfaringerne, der kan hjælpe din virksomhed videre med grøn omstilling.

Program:

Eftermiddagen byder på:

  • Præsentation af VIDEN OG ERFARINGER fra grøn omstilling i praksis, blandt andet i form af fire virksomhedstyper (’virksomhedspersonaer’), der beskrives gennem deres drivkraft til grøn omstilling, måden at arbejde med grøn omstilling på og de kritiske succesfaktorer, der påvirker omstillingsprocessen.

  • PRAKTISK LÆRING fra virksomheder, som har arbejdet med grøn omstilling.

  • Workshop hvor vi arbejder med KONKRETE CASES, de fire virksomhedstyper og deres grønne omstilling, nye forretningsmodeller og services.

Se det fulde program her.

Målgruppe:

Virksomheder, rådgivere og samarbejdspartnere, der gerne vil i gang med en grøn omstillingsproces.

Dato, tidspunkt og sted:

Torsdag, 3. september 2015 – 13:00 til 17:00. Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C.

Pris:

Gratis.

Kontakt:

Rikke Lillelund Wetterstrøm – rikke.wetterstroem@alexandra.dk

Tilmeldingsfrist:

2. september 2015.

Tilmelding:

Læs mere om arrangementet og tilmelding her.

Se også:

Green Network tilbyder nu din virksomhed en plads i et nyt projekt, der har til hensigt at styrke vidensgrundlaget og metoderne til at arbejde med bæredygtighed som en integreret del af forretningen. Læs mere om projektet her.

Læs også om den nye Task Force “Grøn Industrisymbiose” som kan hjælpe virksomheder med at vurdere, om de kan få mere ud af at sælge deres affald/overskudsenergi. Læs mere her.

Detaljer

Dato:
03/09/2015
Tidspunkt:
13:00 - 17:00