iso-paintHvert år præsenterer den grønne tænketank, Mandag Morgen, de 100 mest bæredygtige løsninger fra hele verden i publikationen Sustania100. I år er en banebrydende maling fra Iso Paint udvalgt blandt de mere end 1500 kandidater.

Det er virksomheden Iso Paint Nordic A/S fra Lunderskov, der udvikler og producerer avancerede malingprodukter, som er blevet hædret for sit innovative og bæredygtige produkt,  ClimateCooler Catalyst, i den globale publikation Sustainia100.

Produktet er en tagmaling, der anvendes på bitumen, tagpap og andre vanskelige overflader på tage, og som både afkøler bygningen og bekæmper luftforurening. Det unikke produkt skaber nemlig energibesparelser ved at reflektere stråler fra solen tilbage i rummet, og samtidig omdanner det skadelige udstødningsgasser til uskadelige salte.

Forretningsdrevet bæredygtighed er blevet vækstparametre for fremtidens konkurrencedygtige virksomheder, og det er Iso Paint et rigtig godt eksempel med deres nye produkt. Det er ikke længere nok at konkurrere på pris og kvalitet alene, bæredygtigheden skal man også tænke på, ”forklarer Kenneth Hald Jensen, direktør i erhvervsnetværket Green Network, hvor Iso Paint har været medlem siden 2006.

En stolt direktør

Hos Iso Paint Nordic er direktør, Ole Jensen meget glad og stolt over at være repræsenteret blandt verdens 100 mest bæredygtige produkter:

”Med virksomhedens størrelse kan det være kompliceret eller næsten umuligt at formidle ”new to the world produkter, ” når budskabet skal være globalt. Vi er derfor meget glade og stolte over at Sustainia100 har fået øje på vores produkt, da vi på den måde får budskabet om ClimateCooler Catalyst’ unikke egenskaber spredt ud til en bred skare af potentielle kunder og interessenter, stort set i hele verden.”, siger Ole Jensen, direktør hos Iso Paint Nordic.

Hotel sparede 10 % på den årlige energiregning

Clarion Hotel i København tager sig af miljøet og sparer samtidig penge.

Efter at have belagt hotellets tag med ClimateCooler, faldt hotellets energiforbrug på aircondition og køling drastisk. I alt oplevede hotellet en årlig besparelse på 40-50.000 kWh svarede til 10 % af den årlige energiregning.

Ud over energibesparelserne er indeklimaet også blevet forbedret til stor glæde for hotellets gæster.

Iso Paint har været medlem af Green Network siden 2006. 

Læs mere om Sustainia100