Pga. Coronakrisen og dens mange afledte konsekvenser står danske virksomheder mange steder overfor at skulle gentænke dele af deres forretningsmodel i en mere økonomisk bæredygtig retning. Her kan man bruge FN’s Verdensmål som et redskab. Det kan eksempelvis være i forhold til værdikæder, der skal gøres mere robuste. Eller processer som skal gøres mere strømlinede og bæredygtige, for at sikre et mindre forbrug af ressourcer. Det er samtidig en gylden mulighed for også at tænke den sociale og miljømæssige del af bæredygtighed med for at sikre en mere robust forretning fremadrettet.

I Green Network har vi i mere end 25 år hjulpet virksomheder med lige netop denne slags opgaver. Vi ser FN’s Verdensmål som et godt kompas, der kan sikre at virksomheder kommer hele vejen rundt og får taget de mest økonomiske, socialt og miljømæssigt bæredygtige valg.

Ved at bruge Verdensmålene som løftestang for en mere bæredygtig tilgang kan I både sikre nuværende indsatser, beskytte jeres omdømme og skabe nye forretningsmuligheder:

  • Sikre forretningen for fremtiden,  eks. risk management, leverandørstyring etc.
  • Leve op til kundernes nye krav om bæredygtighed
  • Højere brandrating og mulighed for at tiltrække talenter 
  • Optimere processer og mulighed for bæredygtig forretningsudvikling
  • Bruge dem effektivt i kommunikation og marketing

Green Network har med stor succes hjulpet virksomheder videre på deres bæredygtige rejse med Verdensmålene som kompas. FN’s Verdensmål bliver mere og mere synlige i hverdagen, men hvordan starter man?

Tag kontakt til en af vores konsulenter på info@greennetwork.dk, så kan vi tale om netop jeres behov og hvordan I kan bruge Verdensmålene som en vej ud af krisen.

Verdensmål som kompas