ESG-rådgivning

 

Vi har over 25 års erfaring med at tilrettelægge og udføre CSR- og ESG rådgivning indenfor alle aspekter af bæredygtighed.

Rådgivning tilpasses altid til din virksomhed og tilrettelægges i samarbejde med kunden. Nedenfor kan du læse mere om hvad et rådgivningsforløb eksempelvis kan indeholde, på 3 forskellige niveauer.

Vores rådgivning tager udgangspunkt i principperne om, at den altid udføres Vidensbaseret, Kapacitetsskabende og Udbytteorienteret.

Vidensbaseret:

Alt viden, vi formidler, er forankret i et indgående kendskab til officielle rapporteringsstandarder, lovkrav og evidensbaseret forskning. Foruden selv at være opdateret på egne kerneydelsesområder, har vi en række fageksperter til at validere og rådgive på teknisk-specifikke områder. Det gør vi for at sikre en seriøs og troværdig rådgivning af vores medlemmer og kunder.

Kapacitetsskabende:

Målsætningen for vores rådgivning er at være kapacitetsskabende. Da Green Network også er en medlemsbaseret organisation, har vi en vis forpligtigelse i vores rådgivningsydelser. De skal skabe en reel værdi og forandring, der også bliver i virksomheden. På den måde bliver vores rådgivning, i sig selv, bæredygtig.

Udbytteorienteret:

For at sikre forankring og konkret resultat er det er princip for os, at skabe et håndgribeligt udbytte med vores rådgivning. Om det er et dokumenteret strategiprogram eller best practice, en printbar rapport eller handleplan er ligegyldigt. Vi går op i kvaliteten, anvendeligheden og det fysiske produkt for at sikre overgangen fra ord til handling.

KONTAKT OS

    Dit navn *

    Dit e-mail *

    Emne *

    Kontrolspørgsmål *

    Din besked *