2016 betyder et nyt år fuld af muligheder for din virksomhed hos Green Network. Her får du en forsmag på de mange aktiviteter, hvor du kan indhente viden, træning og kompetencer til at arbejde med forretningsdrevet CSR.

Disciplinen forretningsdrevet samfundsansvar (CSR) rummer mange emner, dagsordener og forretningsmuligheder. Green Networks formål er at hjælpe med at udnytte dem, der giver mest værdi for jeres forretning og kunder.

Find potentialet i CSR
Vi hjælper dig med at tage CSR brillerne på og se hele vejen rundt om forretningen og at sætte ind der, hvor risici kan minimeres og muligheder udnyttes.

Knap 100 personer i netværket har i løbet af efteråret været så venlige at assistere vores erfarne medarbejdere i at pege på, hvilke emner der er relevante for netop deres forretning.

Det har vi lyttet til, og derfor kan vi nu præsentere fire spændende temaspor, som tegner et billede af de efterspurgte CSR emner. Programmet byder både på den nyeste viden om de hotteste emner inden for forretningsdrevet CSR samt træning i helt konkrete værktøjer til brug i dagligdagen.

Vi skylder en stor tak til alle medlemmer, der deltog i online-undersøgelsen, som var et vigtigt bidrag til udvikling af aktivitetsprogrammet!

Vi ønsker alle medlemmer og følgere af Green Network rigtig glædelig jul og på gensyn i det nye år.

Med venlig hilsen
Medarbejdere og ledelse i Green Network

Program-2016_Kom-hele-vejen-rundt-om-forretningen
2016-aktivitetsprogram-935x1024