I efteråret 2019 havde Glycom sendt to medarbejdere på Green Networks certificeringsforløb i CSR: Sustainable Business Partner.

 

Da de for nylig fik godkendt deres endelige rapport og strategi samt fik overrakt et diplom som synligt bevis på den flotte præstation spurgte vi dem til hvad der havde fået dem til at tilmelde sig og hvad træningen og certificeringen havde givet dem med til arbejdet i deres organisation.

 

Hvorfor har I valgt at deltage i Green Networks Sustainable Business Partner forløb?

Det gjorde vi for at få bedre indsigt i området og samtidig også være klædt bedre på i forhold til den salgsproces vi var i gang med, hvor bæredygtighed var et af fokusemnerne.
Desuden var Glycoms finansafdeling i gang med at lave deres første §99a CSR rapportering, så at deltage i kurset var en oplagt mulighed for at få en bedre forståelse for FN’s 17 verdensmål og det videre arbejde.
Ved at deltage to personer på kurset får virksomheden et certifikat, som selvfølgelig pynter flot på væggen, men at være et CSR team og ikke kun én CSR-person er en stor fordel for os.

 

Hvilken værdi har det givet at deltage på forløbet? (Ift. indhold, personlig læring, oplæg mm.)

Det har givet os stor værdi og har gjort os i stand til selv at arbejde konstruktivt med verdensmålene. Ved at anvende Green Networks CSR værktøj er vi nu i stand til at arbejde videre med det og kan gennemgå processen fra start til slut. Det har givet os et godt kendskab til CSR arbejde generelt og en god fornemmelse af, hvor bredt et felt CSR arbejdet og verdensmålene dækker over.

Hvilken værdi har forløbet skabt for jeres organisation? (Mere ift. hvad I kan og vil bruge det til og hvad det har givet organisationen).
Vi er netop blevet solgt til et stort firma som vægter bæredygtighed meget højt. Så det er perfekt at vi er i stand til at sparre med vores nye ejere og ikke bare skal ’læres op’. Vores CSR forudsætninger er højnet, som er meget positivt i det som fremtiden vil bringe under nye ejere.

 

Vi glæder os meget til at arbejde videre med de dygtige deltagere fra Glycom og til at se dem til vores netværksmøder for Sustainable Business Partners.