Nye medlemmer af AMO? Vi afholder lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse i december

Hvis I har fået nye medlemmer af jeres arbejdsmiljøorganisation så tilbyder Green Network også den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse til en favorabel pris. Uddannelsen afholdes over 3 dage i december.

Green Network har indgået samarbejde med ArbejdsmiljøBasen ApS og kan derfor ud over de supplerende arbejdsmiljøuddannelser nu også tilbyde den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse.Uddannelsen består af i alt 3-dages kursus fordelt over to uger,

Næste kursus bliver afholdt den 3.-4. og 17. december i Vejle i Green Networks lokaler. Alle dage fra 8.00-16.00.

Prisen på arbejdsmiljøuddannelsen ligger normalt på 4500 kr., men som partnervirksomhed får du uddannelsen til 4000 kr. pr. deltager.

Læs mere om arbejdsmiljøuddannelsen og tilmeld dig her.

 

Om ArbejdsmiljøBasen Aps

Det er indehaver af ArbejdsmiljøBasen Aps Peter Guldager, der står for afviklingen af uddannelsen. Peter har mere end 16 års erfaring med arbejdsmiljørådgivning og -undervisning.

Han er oprindelig uddannet fysioterapeut og har tidligere været ansat i Arbejdstilsynet fra 2001 til 2009 som tilsynsførende.

Peter blev i 2010 selvstændig arbejdsmiljørådgiver og -underviser, hvor han blandt andet har været tilknyttet Bureau Veritas som Lead Auditer på OHSAS 18001.

Peter har med andre ord en meget bred brancheerfaring og meget stor erfaring indenfor blandt andet ulykkesforebyggelse, kemihåndtering, arbejdsmiljøledelse, ergonomi og psykisk arbejdsmiljø og vi er i Green Network glade for at kunne indgå dette samarbejde.