Lise Rønne var vært for prisoverrækkelsen, og hun sørgede for at føre deltagerne sikkert gennem aftenens festlige program på bedste X Faktor manér

Lise Rønne var vært for prisoverrækkelsen, og hun sørgede for at føre deltagerne sikkert gennem aftenens festlige program på bedste X Factor manér

Alle vinderne af CSR Awards 2015 er nu kåret. Både mindre og store virksomheder har modtaget en pris for deres CSR arbejde, og er blevet hyldet i Vejle. Flere end 700 personer deltog i konferencen og prisoverrækkelsen onsdag d. 7. oktober.

Onsdag aften i Vejle blev en lang række danske virksomheder hyldet for deres CSR arbejde. Det er femte år i træk, CSR Fonden afholder CSR Awards, og i år var Lise Rønne  vært, og hun sørgede for at føre deltagerne sikkert gennem aftenens program.

Blandt andre H.K.H. Prins Joachim, skuespillerinde Connie Nielsen, Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen og Vejle Kommunes borgmester, Arne Sigtenbjerggaard, stod for overrækkelsen af aftenens i alt otte priser.

Temaet ved årets CSR Awards var “bæredygtig vækst”, og hvordan CSR kan bidrage positivt til virksomhedernes indtjening og bundlinje.

CSR Awards bliver uddelt til virksomheder, der har vist en særlig evne til at kombinere deres forretning med CSR.

“CSR er i stigende grad blevet en vigtig del af arbejdet for de mest visionære ledere, og de virksomheder, som de driver. Men de mange gode resultater bliver alt for sjældent fremhævet. Derfor er det vigtigt, der bliver sat fokus på dette arbejde, og at vi fejrer de gode eksempler som her ved CSR Awards”, udtaler Maria Bøge, direktør i CSR Fonden.

CSR Awards bliver arrangeret i samarbejde mellem Vejle Kommune, Green Network og CSR Fonden.

Green Network overrakte sammen med Vejle Kommune dette års CSR Environment Prize.

Vindere af CSR Awards 2015 er:

CSR Honour Prize: Mo Ibrahim

CSR Partnership Prize: SOS Børnebyerne, Ingeniører Uden Grænser, Solar Group & Siemens

CSR Abroad Prize: Neutral.com ApS

CSR Diversity Prize: Ecco Sko A/S

CSR People Prize -100: Restaurant Dronning Louise

CSR People Prize +100: Fakta A/S

CSR Environment Prize: De Forenende Dampvaskerier A/S

CSR Strategy Prize: Egetæpper A/S

Se DanmarkC TV’s indslag fra CSR Awards:

Læs mere om CSR Awards 2015 på CSR Fondens hjemmeside, og se billeder fra showet her.