Endnu en gang er Green Network i samarbejde med Erhvervsstyrelsen, Dansk Erhverv, og Dansk Initiativ for Etisk Handel med til at arrangere 360 Grader Prisen. 

Er du iværksætter, arbejder du for en innovativ og bæredygtig virksomhed, eller har du bare en god idé, der kan fremme en bæredygtig samfundsudvikling i eller udenfor Danmark? Drømmer du om at få adgang til et 45 minutters møde med rådgivere og investorer inden for dansk impact iværksætteri og -forretning?

Så er det nu du skal sende os din løsning og få mulighed for at pitche live foran en professionel jury og et engageret publikum.

 

Hvad er 360 Grader Prisen? 

360 Grader Prisen har siden 2017 hyldet de startups og etablerede virksomheder, der arbejder succesfuldt i krydsfeltet imellem innovation, ny teknologi og bæredygtighed og bidrager til FN’s Verdensmål. Som noget nyt i 2019 har vi skabt en græsrodspris til unge med en god idé, der endnu ikke er kommercialiseret.

Prisuddelingen foregår den 10. september 2019 fra kl. 13 på Børsen i København og arrangeres af Dansk Erhverv, Dansk Initiativ for Etisk Handel, Erhvervsstyrelsen og Green Network.

 

Sådan kommer du i betragtning til prisen

Upload din nominering på www.challenges.dk senest den 1. august 2019. Her kan du hente ansøgningsskema og læse mere om, hvilke betingelser din forretningsidé eller dit forretningstiltag skal opfylde.

Har du spørgsmål til prisen, arrangementet eller nomineringen kan du kontakte Susanne Lydholm på sly@greennetwork.dk.