Du er inviteret til Energidag 2018 med Green Network som medarrangør

Green Network er medarrangør af Energidag 2018 den 12. september og som partnervirksomhed er du derfor inviteret til at deltage, kvit og frit!

Energidag 2018 er en ny konference, som har til formål at samle virksomheder, forsyningsselskaber, offentlige aktører og vidensinstitutioner med henblik på at sammentænke de forskellige energikilder.

På dette års konference er temaet det integrerede energisystem og dagen byder bla. på paneldebatter, parallelle breakout-sessioner, showcasing af energiprojekter med sektor-koblinger og en introduktion til funding-muligheder. Der er oplæg fra Vestas, Vindmølleindustrien, KMD m.fl. og fra TREFOR, som er partnervirksomhed i Green Network.

Læs det fulde program og tilmeld dig her:

>> Energidag 2018

 

En del af Green Network’s 150 partnervirksomheder er at finde i brancher, der direkte eller indirekte arbejder med energi. Men temaet for Energidag 2018 er relevant for mange af vores partnervirksomheder på tværs af brancher, da de fleste har et væsentligt forbrug af energi og dermed en interesse i så effektiv og fleksibel en håndtering heraf som muligt.

Vi er derfor rigtig glade for kvit og frit at kunne invitere vores partnervirksomheder med til denne spændende dag, der finder sted i Aalborg Kongres & Kultur Center og er arrangeret af House of Energy:

>> House of Energy

 

LM Wind Power præsenterer deres Clean LM Game

Sammen med partnervirksomheden LM Wind Power A/S, er Green Network kommet på det officielle program for Energidag 2018, da vi slutter dagen af med et spil om at opnå CO2-neutralitet. Spillet er navngivet CleanLM Game efter LM Wind Power’s eget Clean LM program, der ledte til 100% forbrug af vedvarende energi i 2017 og en status som CO2-neutral her i 2018.

Spillet er et såkaldt floor-board game, som er udviklet på baggrund af LM Wind Powers egne erfaringer fra implementering af et program for CO2-neutralitet i en global virksomhed. LM Wind Power introducerer til deres CO2-neutralitets kampagne og med spillet får op til 25 deltagere mulighed for at sammensætte deres eget program for CO2-neutralitet på 30 minutter. Tilmeld dig denne session:

>> Clean LM Game

 

Green Network håber på at se dig og din virksomhed på Energidag 2018.

 

Ønsker du yderligere information om denne aktivitet eller Green Networks rolle som medarrangør, så kontakt venligst vores CBDO og Senior Rådgiver, Thomas Kjærgaard, på tk@greennetwork.dk eller tlf. (+45) 28 76 79 07