Få hjælp til dit miljø- eller arbejdsmiljøledelsessystem med Green Network’s skabeloner

Tirsdag den 29. januar lancerede vi de opdaterede skabeloner til et af Green Networks ældste værktøjer – nemlig de tidligere manualer til at udarbejde miljø og arbejdsmiljøredegørelser. Vi kalder dem nu for Skabeloner til Miljø- og Arbejdsmiljørapporter og de læner sig nu endnu tættere op ad de nye ISO-standarder 14001 og 45001.

I partnerskabet med Green Network har man siden de blev lanceret i 1996 haft adgang til ringbind med manualer til opbygning af ledelsessystemer inden for miljøområdet og sidenhed også inden for arbejdsmiljø. Nu er disse blevet opdateret, så vi følger udviklingen blandt andet i forhold til de nye ISO-standarder 14001:2015 og 45001:2017. Vi har samtidig benyttet lejligheden til at reducere væsentligt i mængden af bilag, så der nu kun er én skabelon til hvert område. 
Samtidig har vi valgt at omdøbe dem, så vi nu kalder produktet for en Miljø- eller Arbejdsmiljørapport og ikke redegørelse, så de også flugter bedre med f.eks. CSR-rapportering og kan bruges som rapporteringsværktøj.


Læs vores folder om miljø- og arbejdsmiljørapporter


Stadig en del af partnerskabet med Green Network
Selvom der er tale om en gennemgribende opdatering er skabelonerne stadig inkluderet i partnerskabet med Green Network. I partnerskabet er der ligesom tidligere også feedback på ens rapport, når I har udarbejdet og såfremt den bliver godkendt efter vores specifikation har I også mulighed for at få diplom som bevis på jeres miljø- eller arbejdsmiljøarbejde. Alt sammen som en del af partnerskabet.  

Tilfredsstil kundekrav med diplomet fra Green Network
Diplomet er gældende for en 3-årig periode og kan udleveres til kunder, myndigheder m.fl. Dermed har I et bevis på, at I arbejder aktivt med jeres miljø- eller arbejdsmiljøindsats og har et ledelsessystem, der læner sig tæt op ad ISO-standarden inden for enten miljø (14001) eller arbejdsmiljø (45001).

Kontakt os for adgang til de nye skabeloner
Såfremt I gerne vil høre mere om skabeloner eller ønsker dem tilsendt, skal I blot sende en mail og bede om de nye skabeloner til info@greennetwork.dk. Vi gør i denne forbindelse opmærksom på, at skabelonerne er en del af partnerskabet med Green Network og derfor ikke må distribueres til andre virksomheder en den pågældende virksomhed, som har modtaget skabelonen. Dette vil også fremgå af dokumentet.