LM Wind Power skal præsentere deres indsats for blive CO2 neutrale på et af Europas største business events sammen med Green Network

Partnervirksomheden LM Wind Power er meget ambitiøse med deres strategiske indsats på at blive CO2-neutrale og lede vindindustrien på dette område. Det giver også genlyd udenfor branchen og kulminerer foreløbigt med, at LM Wind Power og Green Network leder en Roundtable Challenge på Verdensmål 7 under Brussels SDG Summit.

Brussels SDG Summit er en af de største SDG (Sustainable Development Goals) events i Europe og er også en del af European Business Summit – et af de største business events i Europa, som afholdes af CSR Europe, hvor Green Network er landekontor.

 

Rådgivningsforløb med fokus på branding og kommunikation

Green Network har i et rådgivningsforløb hjulpet LM Wind Power med at brande deres indsats CleanLM, der klart signalerer den bagvedliggende ambition om at blive endnu mere bæredygtig.

CleanLM består af følgende komponenter: 1) vedvarende energi, 2) energi-effektivitet og 3) offsetting af CO2. LM Wind Power har således indfriet målene for CleanLM, som allerede i 2017 resulterede i en 100% forsyning med vedvarende energi, samt at LM Wind Power bliver CO2-neutrale her i 2018.

Det er første gang, at en dansk virksomhed er nomineret og udvalgt til at lede en Roundtable Challenge ved dette summit og det bliver i selskab med store kendte virksomheder som Canon, Elly, L’Oreal, m.fl. Positioneringen af LM Wind Power i forhold til Brussels SDG Summit er et led i LM Wind Powers engagement-strategi, som Green Network har understøttet med et rådgivningsforløb.

Green Network har desuden understøttet koblingen mellem CleanLM og Verdensmål 7, gennem udviklingen af såkaldte forretningsorienterede logik-modeller mellem de enkelte komponenter i Clean LM og delmålene for Verdensmål 7.

 

Hør mere på Green Networks Årsmøde

I Green Network er vi meget glade for at få mulighed for at udbrede viden omkring partnervirksomheder, som viser vejen på bestemte områder og skaber best practice.I dette tilfælde kommer det også de øvrige partnervirksomheder til gode, da vi på vores Årsmøde den 14. juni opsummerer og præsenterer nogle af de erfaringer og indtryk, som vi tager med fra Brussels SDG Summit.

På årsmødet er vi også så heldige, at LM Wind Power deltager med et indlæg om deres CleanLM tilgang. Der åbent for tilmeldinger nu og åbent for ikke-partnervirksomheder og andre interessenter.

Det er CBDO og Senior Rådgiver, Thomas Kjærgaard, der repræsenterer og faciliteter for Green Network ved Brussels SDG Summit. Kontakt Thomas på tlf. 2876 7907 eller e-mail tk@greennetwork.dk for at høre mere herom.