Mandag d. 2. februar lancerede vi en helt ny Green Network hjemmeside

 

Hvad er nyt?

Designet på den nye hjemmeside adskiller sig tydeligt fra det gamle, men der er fortsat adgang til de samme værktøjer og information som førhen.

Vi udvikler os positivt i Green Network med nye tiltag og tilbud til vores medlemmer, og den udvikling skal også afspejles i vores kommunikation. Derfor har vi pudset vores profil af og frisket vores look op på den nye hjemmeside. Således får vores medlemmer og interessenter nu en mere enkel navigation, et bedre overblik over Green Networks services samt et mere attraktivt udstillingsvindue for medlemmerne i netværket.

Da vi har webkompetencer til rådighed i Green Network, har vi selv opbygget den nye hjemmeside. Dette giver fremover bedre mulighed for at tilpasse siden efter behov, profilere medlemmer samt annoncere nye arrangementer og værktøjer. Således opnår vi en billigere, men mere gennemført løsning.

Giv os din mening

Vi arbejder løbende på at optimere siden, og vi tager derfor forbehold for fejl og mangler.

Hvis du har spørgsmål, forslag til forbedringer eller savner du bestemte funktioner eller information, så hører vi meget gerne fra dig. Kontakt da undertegnede.

Vi håber, du får glæde af den nye Green Network hjemmeside

Med venlig hilsen

Thue Sandgren Birk
CSR rådgiver og kommunikationsansvarlig i Green Network

Direkte:   (+45)  70 25 40 70
Mobiltlf.: (+45)  28 12 24 22
Mail: tb@greennetwork.dk