e4 logoDen 2. september gik endnu et hold dedikerede virksomheder i træningslejr hos Green Network for at gennemføre det roste CSR trænings- og strategiforløbet e4.  

Et nyt hold e4 kursister (Hold 2) gennemførte d. 2. september den første af fem e4 træningsdage hos Green Network. Over de næste tre måneder vil de 14 ledere og betroede medarbejdere fra syv af vores medlemsvirksomheder fortsætte den intensive træning i forretningsdrevet samfundsansvar (CSR).

I løbet af træningsforløbet vil virksomhederne udvikle strategier og CSR programmer, der passer til netop deres virksomhed og virkelighed. I e4 arbejdes der nemlig altid ‘live’ på træningsdagene. Det er nu en gang virkeligheden i deltageres egen virksomheder, der er mest interessant og lærerig at arbejde med.

Vi ønsker Hold 2 velkommen, og vi glæder os til at gennemføre endnu et lærerigt og produktivt træningsforløb sammen med deltagerne.

Interesseret i et e4 forløb?
Vi har netop offentliggjort datoerne for hele seks e4 hold og de helt nye mini e4 hold, som du kan vælge imellem i efteråret 2015 og hele 2016. Læs mere på www.e4gn.dk

 

Læs også: Fire virksomheder til CSR eksamen

Læs også: Nyt CSR grundforløb til attraktive priser

FullSizeRender