Schneider Electric fik den 26. august overakt diplom for deres indsats på miljø- og arbejdsmiljøområdet.

Sparer 80-90 % strøm

Schneider Electric arbejder målrettet med deres miljøpåvirkning og har en ISO 14001-certificering.

Energioptimering og –styring er kerneydelsen i Schneiders brede forretning, og det er naturligt nok også på dette område, at virksomheden gør en ekstraordinær indsats, når der skal optimeres i egne rækker.

Både stort småt er i fokus, når Schneider leder efter steder at spare på energien. I den forgangne rapporteringsperiode, som miljøredegørelsen bygger på, har Schneider fx installeret lavenergipærer i virksomhedens udebelysning og i nogen grad tænd/sluk automatik i mødelokaler og på kontorer.

Et anden sted, hvor der for alvor spares på energien er på Schneiders teststande for bl.a. deres datacentre. Ved hjælp af en regenerativ lastbank kan der spares mellem 80 og 90 % strøm på den enkelte teststand. Regenerative lastbanker er indtil videre installeret på 3 ud 15 teststande, og flere er planlagt.

MTB i arbejdstiden

På arbejdsmiljøsiden har Schneider indført fleksible mødetider, og man opmuntrer medarbejderne til at forbedre den fysiske velvære via en løbeklub, MTB-kørsel og ryggymnastik i arbejdstiden. Desuden er stress et tema, som der arbejdes på at holde på et absolut minimum i den travle virksomhed.

Schneider 26.08.2015

Direktør Morten Støvring modtog diplomet på vegne af Schneider Electric.