Prisoverrækkelse fra CSR Awards 2014

Green Network og Vejle Kommune uddeler CSR Environment Prize 2015 til en virksomhed, der har skabt en effektfuld og nyskabende miljøløsning.

Det kan være en miljøteknologisk løsning, optimerede produktionsprocesser, et miljøvenligt produkt eller en grøn forretningsmodel. Den effektfulde og nyskabende miljøløsning er gerne kendetegnet ved flere af de nævnte områder. Endelig skal den være på markedet og gerne have udbredelsespotentiale.

CSR Environment Prize 2015 hylder virksomheder, der gør en ekstra indsats for at integrere bæredygtighed som en forretningsdisciplin på lige fod med andre funktioner i virksomheden i målet om skabe bæredygtig vækst.

Indstillinger til CSR Environment Prize 2015 er åben!
I kan enten selv søge prisen eller indstille en anden virksomhed, som I mener fortjener at vinde.
Deadline for at indstille en virksomhed til prisen er fredag d. 7. august 2015.

Sådan indstiller du din virksomhed eller en anden
På CSR Fondens hjemmeside kan du finde ansøgningsskema og bedømmelseskriterier. Gå til CSR Environment Prize 2015 på CSR Fondens hjemmeside her

Hvem kan modtage CSR Environment Prize?
Alle virksomheder i Danmark, offentlige som private, kan ansøge om eller indstilles til CSR Environment Prize 2015, såfremt de har udviklet en effektfuld og nyskabende miljøløsning, der imødekommer relevante miljøudfordringer.

Brug for mere information?
Kontakt Green Networks sekretariat:
Prisansvarlig: Eva Leth Laursen
T: 30 15 38 51
M: ell@greennetwork.dk
Web: www.greennetwork.dk

Hent opslag til virksomheder.