Nominer din virksomhed til 360 grader pris

Green Network er endnu engang med til at arrangere 360 grader prisen sammen med en række af vores samarbejdspartnere og nu har du mulighed for at nominere din virksomhed.

Er du iværksætterløve eller garvet forretningsmand, og har du mod på at pitche din bæredygtige forretningsidé eller et nyt forretningstiltag live foran et publikum og en professionel jury?

Så kan du nu nominere din virksomhed og vær med i konkurrencen om et årspartnerskab hos Green Network, et certificeringsforløb samt 15.000 kr.

Hvad er 360 grader prisen?
360 grader prisen hylder de startups og etablerede virksomheder, der arbejder succesfuldt i krydsfeltet imellem innovation, ny teknologi og bæredygtighed og dermed bidrager til Verdensmålene.

Prisuddelingen foregår d. 6 september 2018 i Børsen i København og arrangeres af Dansk Erhverv, Dansk Initiativ for Etisk Handel, Erhvervsstyrelsen og Green Network.

Sådan kommer du i betragtning til prisen
Upload din nominering senest d. 6. juli 2018 på www.challenges.dk, hvor du kan hente ansøgningsskema og læse mere om, hvilke betingelser din forretningsidé eller dit forretningstiltag skal opfylde.

Har du spørgsmål til prisen, arrangementet eller nomineringen kan du kontakte Susanne Lydholm på sly@greennetwork.dk.