Kasper og Kasper

D. 1. september var en stor dag i Green Network da vi kunne byde velkommen til både Kasper Schmidt og vores nye praktikant, Kasper Gregersen. Det gav anledning til en hyggelig første dag hvor vi, udover introduktion over croissanter og kaffe, også satte os ned til en snak om hvem den nye mand i Green Network er.

 

Vil du ikke fortælle lidt om din uddannelsesmæssige baggrund og hvad du har glædet dig mest til ved at komme i praktik?

Jeg læser MACC (Master in Corporate Communication) på 3. Semester på Aarhus Universitet – BSS, og har glædet mig til at prøve kræfter med virkeligheden, og få teorierne forankret i praktisk kunnen.

 

Vi er rigtigt glade for at have dig med, så hvorfor faldt valget på Green Network?

Jeg fandt GN på LinkedIn og læste jeres praktikopslag, og synes, at det lød super spændende med CSR og bæredygtighed. GN’s arbejde med at fremme CSR blandt primært SMV’er er super relevant, da det er disse virksomheder, der står for en stor del af Danmarks produktion. Samt at jeres ekspertise indenfor feltet er et godt springbræt til videre arbejde indenfor CSR.

 

Med dine ord, hvorfor synes du at danske virksomheder skal interessere sig bæredygtighed og samfundsansvar?

CSR og bæredygtighed er mere relevant i dag fordi vi lever i en mere informeret og globaliseret verden. Virksomhederne bliver ikke blot bedømt på deres produktion og profit, men også på deres ageren i samfundet generelt. Bæredygtighed og samfundsansvar giver virksomhederne en stærkere resilience, da deres omdømme både internt og eksternt kan beskytte mod kriser. Ved at profilere sig på bæredygtighed og et positivt samfundsansvar, kan
virksomhederne opfattes positivt blandt deres direkte stakeholders, men også overfor indirekte stakeholders som f.eks. medier.

 

Her på falderebet, vil du så ikke fortælle lidt om hvem du er?

Jeg er 25 år, har boet i Aarhus i 5 år, men bor nu omkring Tørring hos mine forældre mens praktikken forløber.
Jeg har hen over sensommeren 2019 opbygget og drevet en gård sammen med 13 fremmede personer og fået overrakt blomster af Lene Beier som tak. Jeg kan i dag kalde mig for selvlært bondemand med fokus på naturen og en arbejdsomhed som en jysk arbejdshest.

 

Vi glæder os til samarbejdet med Kasper og til at præsentere ham for jer alle sammen til vores kommende arrangementer.