Skjern Papirfabrik 1Green Network anerkender hvert år partnervirksomheder for deres indsats for øget miljøvenlighed, bedre arbejdsmiljø og socialt engagement. Derfor har vi igen i år været på farten for at overrække diplomer til vores partnere. I år for 39. gang.

Vi valgte sidste år at besøge hver virksomhed, som skulle have diplom, frem for at samle alle til ét diplomevent hos Green Network. Dette oplevede partnervirksomhederne som en god løsning, og derfor valgte vi i år at gentagen succesen.

Diplomerne tildeles enten for brug af Green Networks redegørelsesværktøjer eller ISO standarder. Samtidig er diplomet bevis på, at en uvildig part er med til at sikre kvaliteten i indsatsen. Dette kan bl.a. være til stor nytte ift. dokumentationskrav over for kunder og myndigheder.

I slideren nederst på siden kan du se billeder fra diplomoverrækkelserne hos de virksomheder, som i år har modtaget diplom.

Nu kan du også blive CSR certificeret

Skab yderligere markedsværdi for din virksomheds CSR arbejde med Green Networks nye ”Sustainable Business Partner” certificering.

Som certificeret Sustainable Business Partner kan din virksomhed demonstrere et ansvarligt CSR kapacitetsniveau og en systematik i arbejdet med forretningsdrevet samfundsansvar overfor jeres vigtigste interessenter.

Læs mere om certificeringen her.