Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

CSR-træning Modul 1 Basis

21/09/2021 @ 09:00 - 22/09/2021 @ 15:00

CSR-træning modul 1: Basis

Tid: 2 dages kursus i tidsrummet kl. 9.00 – 15.30.

Antal deltagere: Max 8 virksomheder (16 pers.)

Forudsætning: Begynder eller let øvet på CSR området.

 

Indhold: På Green Networks CSR-trænings kursus får du en introduktion til bæredygtighed for virksomheder, til CSR i en dansk og international kontekst og til FN’s Verdensmål. Du bliver klogere på hvad CSR som forretningsdisciplin, og hvad FN’s Verdensmål er og kan gøre for din forretning.

Vi kommer ind på hvilke globale, regionale og nationale forhold, der driver området og hvilke trends og tendenser vi ser rundt om i verden og her i Danmark. Emnerne diskuteres mellem de andre deltagende virksomheder og deres erfaringer, hvorefter I skal anvende værktøjet CSR Skyline©  til at udarbejde en baseline med implementeringsniveauer for jeres nuværende praksis inden for bæredygtighed og CSR.

På dag 2 introduceres I til en udvidet forståelse af området, med henblik på at udfordre jeres nuværende baseline. Dette kombineres med en øvelse i at definere en License-to-operate for jeres egen virksomhed, som skal hjælpe jer med at sætte ambitiøse, men realistiske målsætninger for jeres arbejde med CSR og FN’s Verdensmål.

Læs mere om den samlede kursusrække af træning og SBP-certificering. Her finder du en deltaljeret beskrive af forløbet, en oversigt over det samlede træningsforløb samt information omkring muligheden for at blive certificeret Sustainable Business Partner.

Værktøjer: CSR Skyline©; License-to-operate

 

Pris: kr. 15.000,- ex moms for to deltagere (kr. 12.500,- for én person) (inkluderet i partnerskabet for partnervirksomheder)

OBS: Mulighed for at få en certificering, hvis 2 personer deltager i alle tre moduler af CSR Træning. Læs mere om forløbet her.

Kontakt: Kontakt Marco Mosbæk Olsson, tlf.: 28 29 37 74 eller e-mail: mmo@greennetwork.dk hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om vores CSR moduler.

 

Tilmelding:

Ved flere deltagere, udfyld venligst formularen igen.

BEMÆRK! Din tilmelding er først registreret når du ser skærmbilledet “Din tilmelding er registreret”.

Detaljer

Start:
21/09/2021 @ 09:00
Slut:
22/09/2021 @ 15:00