Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Webinar: Undgå at falde i de grønne fælder i din markedsføring

16/09/2021 @ 10:00 - 12:00

Kommunikation af bæredygtighed er blevet et konkurrenceparameter for mange virksomheder, og derfor er der også en stigende interesse i at fremhæve bæredygtige initiativer og tiltag i markedsføringsmateriale og ekstern kommunikation. Derfor oplever vi, at virksomheder benytter sig af begreber som mere klimavenligt, bæredygtigt produceret, miljøvenligt, grønnere osv. – men hvornår er det egentligt tilladt at benytte sig af de nævnte begreber?

 

Miljømarkedsføring kan være svært at finde rundt i selv med en viden indenfor området. Det har Forbrugerombudsmanden også indset, og har derfor udgivet en kvikguide omhandlende netop dette. Den gennemgår de vigtigste punkter i forbindelse med, hvordan en virksomhed kan markedsføre et produkt eller en service som mere ”klimavenligt” samt hvornår de kan understøttes med visuelle virkemidler som blomster, træer og den grønne farve i sin markedsføring.

 

Webinar: Sådan undgår du at falde i de grønne fælder i din markedsføring 

Derfor holder Green Network torsdag d. 16. september 2021 et webinar, hvor vi med udgangspunkt i Forbrugerombudsmandens kvikguide vil hjælpe dig med, hvornår du kan markedsføre dine bæredygtige initiativer uden at falde i de grønne fælder.

Vi vil blandt andet komme ind på:

  • Industristandarder
  • Klimaneutralitet
  • Miljøudsagn med og uden forklaring
  • Datagrundlag

 

Hele webinaret vil desuden tage afsæt i vores deltageres brancher for at garantere jer at I går herfra med relevant viden der giver jer det bedst mulige grundlag til at komme i gang med at kommunikere og markedsføre jeres bæredygtige tiltag.

 

Webinaret vil blive faciliteret af Green Network’s egen kommunikationskonsulent, Lea Nielsen, og Digital Marketing Manager hos Nordic Design Labs, Katrine Linnemann.

 

Praktiske oplysninger 

Tid: D. 16. september 2021, kl. 10-12

Sted: Microsoft Teams

Pris: Deltagelse er gratis for Green Network-partnere. Er I ikke partner koster det 975 kr. pr. person at deltage.

 

Detaljer

Dato:
16/09/2021
Tidspunkt:
10:00 - 12:00

Sted

Microsoft Teams