I 2019 er det 25 år siden Green Network blev stiftet og det vil vi gerne fejre med alle jer! Fejringen finder sted torsdag d. 21. marts kl. 09.30-15.00 på Vejle Stadion. Arrangementet bliver en kombination af spændende oplæg, gode cases fra vores partnere og en fejring af jer partnere og de resultater I har opnået gennem tiden.

Gennem de 25 år Green Network har eksisteret, er der sket en enorm udvikling inden for virksomhedernes arbejde med samfundsansvar. Det ser vi også ude omkring hos jer, vores partnervirksomheder. Fra miljø og arbejdsmiljø, udviklingen af CSR-strategier og rapportering og senest formuleret i en fælles vision i FN’s Verdensmål, som flere er begyndt at vende sig mod.

Green Network har gennem 25 år formået at forny sig og til stadighed tilbyde løsninger til at hjælpe jer med at opbygge kapacitet, dokumentere effekt og implementere effektive løsninger inden for disse områder. Netop denne udvikling vil være temaet til vores jubilæumsfejring og vi har inviteret en række af jer partnere til at fortælle, hvordan de arbejder med med disse emner i praksis. Vi skal også tale om fremtiden og hvilken retning Green Network skal bevæge sig i, for at blive ved med at være aktuel fremadrettet.

På dagen vil vi altså fejre vores jubilæum med alle jer, vores partnere, som er grunden til at vi overhovedet eksisterer som netværk. De ydelser, som vi tilbyder, er til for at hjælpe jer og lette jeres hverdag. Green Network er defineret af jer og de resultater som I har skabt gennem tiden, og vi er drevet af at sikre jer – vores partnervirksomheder – gode resultater i fremtiden. Vi håber på at se rigtig mange af jer til en fejring! Der er også åbent for andre venner af huser, samarbejdspartnere, tidligere medlemmer m.fl., hvis I har lyst til at mødes til en hyggelig dag!

Kom og vær med til en festlig dag med god mad, hygge, netværk og samvær for at fejre de 25 år og de resultater vi har opnået sammen.

Du kan tilmelde dig arrangementet via dette link.Oplev blandt andre:

Blaaholm og I.C. Nielsen & Søn. 
Blaaholm arbejder aktivt med deres miljøindsats og bruger blandt andet ledelsessystemet i Green Networks skabeloner til miljørapporter. De har som en del af dette arbejde gennemført et varmeprojekt med deres leverandør I.C. Nielsen & Søn.

Projektet betød at de kunne opnå reelle energibesparelser til gavn for både miljøet og for virksomheden. Blaaholm valgte bevidst I.C. Nielsen & Søn ud fra kriteriet om certificeret energivejledning. Dette gav dem langt højere grad af bevidsthed omkring deres forbrug af varme, samt ændringer og optimeringer af eksisterende energiløsninger og et solidt grundlag for at opnå besparelser i tæt dialog med leverandøren. Mød både Blaaholm og deres leverandør til Green Networks Årsmøde.

Diplomer til Sustainable Business Partners

Derudover vil vi også overrække diplomer til dette års Sustainable Business Partners, som blev enten certificeret eller re-certificeret ved årskiftet, og som dermed viser, at de har gennemført Green Networks kursusrække inden for CSR og Bæredygtighed og har kapaciteten til at arbejde målrettet med deres indsats.

Flere oplægsholdere følger…