ERHVERVSAKADEMIET-LILLEBAELT-DANSK-FINAL-copyPå vegne af Erhversakademi Lillebælt tilbyder Green Network en energiteknolog-studerende gratis i 3 måneder.

De studerende er på sidste semester og kan bl.a. hjælpe din virksomhed med energioptimering både på de bygningstekniske installationer og på proces- og produktionsanlæg.

Energiteknologuddannelsen er en 2-årig videregående erhvervsakademiuddannelse. Den færdiguddannede energiteknolog kan energioptimere bygningstekniske installationer samt proces- og produktionsanlæg. De studerende kan også stå for gennemførsel af projektering, herunder arbejde med alternative og nye energiformer samt rådgivning i forhold til at vælge energirigtige produkter.

Energiteknologstuderende på EAL Vejle søger praktiksteder

De studerende skal i praktik i 3 måneder fra 25 januar til 15 april 2016, det er sidste semester og er en vigtig del af uddannelsen. Intentionen med praktikopholdet er blandt andet, at give de studerende mulighed for at afprøve deres brede lærdom i praksis og samtidig få mulighed for at gøre gavn i jeres virksomheds daglige arbejde.

Læs mere om energiteknologuddannelsen her.

Er du interesseret i at få en energiteknologistuderende i praktik skal du kontakte adjunkt ved Erhvervsakademiet Lillebælt, Paul A. Jensen, på tlf.: 3089 4893.

 

Læs også: Nyt hold af Grønne Forandringsagenter er klar til at hjælpe virksomheder