Tak for opmærksomheden
Først og fremmest tusind tak for opmærksomheden ved vores 20 års jubilæum d. 4. november!
Vi håber, at alle knap 100 gæster havde en ligeså god eftermiddag som os.

Vi skylder en særlig tak til vores bestyrelsesformand, Peter Skou, Vejle Kommunes Borgmester, Arne Sigtenbjerggaard, CSR Europes repræsentant, Philippe Weiler, Direktør i Bayern AutoGroup a/s (BMW), Claus Bjerring, Salgschef i Hyundai Bil Import a/s, Søren Møller, Mads Øvlisen, Vice President i Vestas, Morten Albæk og Direktør i Dechra, Carsten Jeppesen, som alle gav nogle fantastiske taler med hver deres vinkel på samfundsansvar. Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med vores medlemmer og samarbejdspartnere.

Herunder kan du læse om udvalgte budskaber og pointer fra jubilæet samt efterårets arrangementer og gratis kurser.

Positiv udvikling i Green Network

Green Network udvikler sig positivt med nye fokusområder og medlemstilbud, der supplerer de eksisterende og klæder erhvervsforeningen på til 20 år mere med fokus på udvikling af virksomheders samfundsansvar. Det fortalte Peter Skou, bestyrelsesformand i Green Network, i sin jubilæumstale. Læs en opsummering af talen HER

Nye opgaver til Green Network

Også i fremtiden er der store opgaver for Green Network, forsikrede Vejles Borgmester, Arne Sigtenbjerggaard, i sin tale ved Green Networks 20 års jubilæum
Læs mere

Se billeder fra Green Networks 20 års jubilæum

Se billederne HER

Arrangementer & gratis kurser

Glæd dig til 2015

Hold øje med vores næste nyhedsbrev i december. Der præsenterer vi nemlig listen af foreløbigt planlagte arrangementer og gratis kurser i 2015. Vi har fortsat fokus på arbejdsmiljø og trivsel i 2015, men du kan også glæde dig til en række nye kurser, supplerende uddannelser og arrangementer. Hvis du har et bestems ønske til et arrangement/kursus, så kontakt os endelig med din idé. Skriv til Mette Serup på mes@greennetwork.dk

Årskonference hos Forum for Bæredygtige Indkøb

Forum for Bæredygtige Indkøb og Partnerskab for Offentlige Grønne Indkøb inviterer til årskonference. Hør om den seneste udvikling inden for brugen af værktøjer og metoder til bæredygtige indkøb, og kom i snak med både teoretikere og praktikere inden for området.

Tidspunkt: d. 27. november 2014 kl. 9-15.30. Der er indskrivning og kaffe fra kl. 8.30.
Sted: Vartov, Farvergade 27, 1463 København K.
Pris: Deltagerprisen er 675 kr. ekskl. moms
Tilmeld dig til Ane Kirstine Aare på adressen aka@planmiljoe.dk senest d. 20. november

CSR Master Class – hør 10 af Danmarks bedste CSR-cases
Bliv inspireret af 10 state-of-the art eksempler på samfundsansvar fra nogle af Danmarks største virksomheder; Pandora, Toyota, Dansk Supermarked Gruppen, energiselskabet OK, Brenntag, Bureau Veritas, GlaxoSmithKline, Novozymes, PostNord og G4S.
Deltag desuden i side-events i pauserne, hvor du kan få en-til-en råd og vejledning omkring alt fra CSR strategiværktøjer, offentlige indkøb, ansvarlig leverandørstyring, rapportering og andet. Green Network deltager, og vi er værter for at præsentere CSR træningsforløbet, e4, på et af side-eventsene.

Tid: 29. januar 2015
Sted: Københavns Kulturcenter, Drejervej 15,2400 København NV
Pris: Få 20 % Medlemsrabat: Green Network har opnået 20 % medlemsrabat på prisen, som er 1.400 kr. + moms. Normalpris er 1.750 kr. + moms for ikke-medlemmer. Skriv blot ”GN” ved tilmeldingen for at få rabatten.

PROJEKTTILBUD

Få et gratis ressourcetjek af Green Network – dit ”skrald” kan være penge værd
Det kan være en god forretning, når omkostningstunge restfraktioner omdannes til salgbare produkter. Få et gratis ressourcetjek med henblik på at identificere potentialer for besparelser ved øget genanvendelse af restfraktioner, vand og overskudvarme fra produktionen.

Find også ud af om din virksomhed kan matches med en anden, der kan modtage dine restprodukter eller omvendt. Virksomheder, der ønsker at indgå i en symbiose, kan desuden søge tilskud til yderligere teknisk, finansiel eller juridisk rådgivning for at etablere et symbiosesamarbejde. Projektet er støttet af Erhvervsstyrelsen.

Kontakt Mette Serup – Tlf. 7643 2231 / 2985 2714 – E-mail: mes@greennetwork.dk