Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Aflyst: Grøn indkøbsuge – Markedsdialog om miljøvenlige produkter og services

04/11/2015 @ 13:00 - 15:30

forum_for_b_redygtige_indk_b-logo570-321

Eventet er desværre aflyst. Se øvrige events i Den Grønne Indkøbsuge (uge 45) her. 

Hvordan kan en forbedret markedsdialog mellem offentlige indkøbere og private virksomheder bane vejen for flere grønne indkøb? Hvad er forventningerne til leverandører til det offentlige, og hvordan kan man som leverandør møde disse udfordringer? Kom til seminar om grønne indkøb hos Green Network, og hør mere om mulighederne for dialog mellem offentlige udbydere og private leverandører.

Green Network og Forum for Bæredygtige Indkøb inviterer til seminar om markedsdialog. Seminaret skal hjælpe virksomheder og offentlige indkøbere til at komme i gang med den markedsdialog, der kan virke svær og omkostningstung, men som reelt har vist sig at sikre ressourceeffektive udbud med færre fejl. Markedsdialogen giver den offentlige indkøber indsigt i markedet og de grønne løsninger, der er tilgængelige, og virksomhederne får en platform til at præsentere de innovative produkter og services, de kan levere. Markedsdialogen giver også virksomhederne mulighed for at forstå, hvad der skal til for at blive leverandør til de grønne indkøb.

Seminaret byder bl.a. på oplæg fra virksomheder, der har erfaring i at komme i dialog med det offentlige, og oplæg fra offentlige indkøbere, der har haft succes med at prioritere dialogen i planlægningen af udbud. Hør også om de udfordringer, man kan møde, når man gerne vil indgå i markedsdialog.

Program:

  • Kl. 13.00: Velkomst ved Green Network

  • Kl. 13.10: Miljø- og energikrav i offentlige indkøb – kan de forbedres via markedsdialog?

  • Kl. 13.30: Private leverandørers udfordringer /v. Teknisk Konsulent Thomas Milert Hansen, Nordisk Wavin: Nordisk Wavin går højt op i at være en ansvarlig vírksomhed, men det er ikke altid lige nemt. Hør om Wavins udfordringer.

  • Kl. 13.50: Sådan kommer man igennem til de offentlige indkøbere /v. Direktør Hanne Kronborg, Cronborg: Cronborg oplever udfordringer med at få lov at byde ind på de offentlige udbud med deres innovative produkt Recool. Hør hvordan det lykkes dem at komme i dialog med indkøberne

  • Kl. 14.10: Pause

  • Kl. 14.25: Region Syds dialoghjul – et værktøj til at sikre markedsdialog i de offentlige udbud /v. Ditte Nicolajsen, indkøbsområdeansvarlig i Region Syddanmark

  • Kl. 14.45: Paneldebat – hvilke erfaringer har virksomhederne med salg til det offentlige, og hvordan kan udfordringerne afhjælpes? Hvilke muligheder og barrierer er der i de offentlige grønne indkøb?

  • Kl. 15.20 Tak for denne gang

Målgruppe:

Virksomheder og offentlige indkøbere.

Tid & sted:

Onsdag den 4. november 2015 kl. 13.00-15.20 hos Green Network, Lysholt Allé 6, 7100 Vejle.

Pris:

Gratis

Kontakt:

Har du spørgsmål vedr. seminaret er du meget velkommen til at kontakte os på GreenNetwork@GreenNetwork.dk eller 70 25 40 70.

 

Detaljer

Dato:
04/11/2015
Tidspunkt:
13:00 - 15:30