Billed kemikalierGreen Network og partnere har netop lanceret en ny version af vores gratis* elektroniske kemikaliestyringsværktøj, KEMIguiden. 

KEMIguiden er et web-baseret værktøj, som letter arbejdet med at få et overblik over kemikalieforbruget i den enkelte virksomhed.

KEMIguiden giver din virksomhed et godt og enkelt redskab til at arbejde med en målrettet indsats for at reducere sikkerheds- sundheds- og miljømæssige risici forbundet med virksomhedens brug af kemikalier.

De vigtigste ændringer i den nye version er layoutmæssige, hvilket også giver nogle ændrede – og forhåbentlig lettere – arbejdsgange. Desuden er programmet nu optimeret til at fungere på telefoner og tablets. Bruger du allerede KEMIguiden, så kig ind på kemiguiden.dk og se de nye funktioner.

Vil du vide mere?

Kender du ikke til KEMIguiden, så var anledningen måske nu til at kigge forbi. Vi afholder nemlig et introduktions- og genopfriskningskursus onsdag den 2. december kl. 9.30 – 12.00, hvor alle er velkomne – både nye og gamle brugere. Her præsenteres du for nyhederne, og der er mulighed for at øve sig eller få en mere udførlig indføring i programmet.

Klik her for at læse mere om kurset og tilmelding

* KEMIguiden er gratis tilgængelig for medlemmer af Green Network