Master class: Cirkulær økonomi og bæredygtige forretningsmodeller

 

Green Network og CSR Forum lancerer Master class I cirkulær økonomi til efteråret. Vi udvider vores samarbejde med CSR Forum og kan ny tilbyde en spændende masterclass som opfølgning på vores temadag og cirkulær økonomi. Dagen bliver spækket med interessante ekspertviden, cases og netværk med andre virksomhed.

 

FAGLIG RAMMESÆTNING

Hvis vi skal lykkes med at begrænse klimakrisen og komme i mål med den grønne omstilling, skal vi ændre den måde, vi producerer og forbruger på i dag.

Vi skal sige farvel til brug og smid væk-samfundet og byde velkommen til en cirkulær økonomi, hvor vi designer produkter til at bevare deres værdi så længe som muligt. Derudover har cirkulær omstil- ling et stort økonomisk potentiale. Omstillingen vil ikke bare reducere Danmarks materialeforbrug med op til 50 procent, men ifølge tænketanken Ellen MacArthur Foundation kan den også sikre vækst, skabe flere arbejdspladser og øge dansk eksport.

 

HVAD FÅR DU/I MED HJEM?

På denne master class får du en grundlæggende forståelse for cirkulær økonomi, som en model for organisations- og forretningsudvikling.

Via best practice udfolder vi fordelene og giver handleanvisninger til, hvordan du hjemme i egen or- ganisation selv, kan arbejde forretningsdrevet med cirkularitet. Fx hvor produkters livscyklus udvides, takket være et bedre miljøvenligt design, der gør det nemmere at reparere, genbruge og reproducere, en forbedret holdbarhed, bedre affaldshåndtering, og nye forretningsmodeller baseret på leasing, deling, reparation og genbrug.

Vi sørger ligeledes for,at du bliver klogere på,hvor du kan indhente mere viden og flere brugbare indsigter om temaet.

HVEM HENVENDER VI OS TIL?

Konsulenter, projektledere fra det private og det offentlige, og alle andre, der til dagligt har berøring med CSR, bæredygtighed, verdensmålene etc. – enten som strateg eller som udfører.

One-pager: CSR Forum_Green Network_CØ Masterclass

DET FAGLIGE INDHOLD – EN HEL UNDERVISNINGSDAG À 4 MODULER

• Modul – Practice – Ekspertviden, teori og strukturelle rammer
• Modul – Best Practice – Case virksomhed 1
• Modul – Next Practice – Case virksomhed 2
• Modul – Our Practice – Faciliteret proces / Gruppe arbejde med fokus på egen organisation

 

DATOER OG TIDSRUM (AFHOLDES AF 2 OMGANGE)

• Den 6. oktober i tidsrummet kl. 09.00-15.00
• Den 10. november i tidsrummet kl. 09.00-15.00

 

PRAKTIK OG PRIS

• Max 15 deltagere
• Afholdes online via Microsoft Teams
• Diplomgivende (CSR Forum, SDG Leadership + Green Network akkreditering)
• 1.495 kr. inkl. moms pr. deltager (995 kr. inkl. moms for CSR Forum og Green Network medlemmer)
• Skriv til info@greennetwork for mere info vedr. din/jeres deltagelse